JOVANOVIĆ NIJE ZABRINUT ZBOG -39: Trener Crvene zvezde iznenadio navijače svojom izjavom!
Nedović, Lazić i Jovanović, Foto: Starsport©

samo polako

JOVANOVIĆ NIJE ZABRINUT ZBOG -39: Trener Crvene zvezde iznenadio navijače svojom izjavom!

Ima puno novih igrača i sigurno da je poterbno vreme da se svi naviknemo jedni na druge

Objavljeno:

Vladimir Jovanović, trener košarkaša Crvene zvezde, obratio se javnosti pred početak nove sezone.

Zvezda je u završnoj fazi priprema i u subotu je očekuje prvi ovosezonski meč, protiv MZT-a u ABA ligi.

Jovanović je rekao da je njegov tim spreman za početak

- Sada završavamo pripremnu fazu perioda i počinjemo da se spremamo za prvu utakmicu u ABA ligi koja dolazi veoma brzo. Sigurno da znamo kakva su očekivanja od nas i siguran sam da smo spremni da odgovorimo na sve izazove - izjavio je Jovanović.

Mladi strateg je imao poruku i za navijače.

- Ovaj ovde tim i stručni štab u koje ja čvrsto verujem ćemo da damo sve od sebe da ispunimo i naša, ali i očekivanja svih naših navijača. Ići ćemo od utakmice do utakmice – nije samo fraza, nego tako jeste – i siguran sam da imamo šta da ponudimo na kraju dana - dodao je srpski stručnjak.

Vladimir Jovanović
foto: Starsport©

Zvezda je letos promenila dobar deo tima.

- Ima puno novih igrača i sigurno da je poterbno vreme da se svi naviknemo jedni na druge i da se neke kockice slože. To ništa ne ide preko noći, to je jedan proces i uračunali smo to i verujemo da će sve da bude kako treba - rekao je Jovanović i prokomentarisao poraz protiv Olimpijakosa od 39 razlike.

- Mi smo odigrali sedam prijateljskih utakmica, pet smo pobedili dve smo izgubili. Na nekim smo izgledali dobro, na nekima ne, ali to je pripremni period – period kada treba da sagledamo neke stvari, da bi znali šta treba da popravljamo. Mi smo izvukli pouke u svim lošim trenucima i nadam se da će to da nam pomogne -

Vladimir Jovanović
foto: Starsport©

Razloga za brigu, ističe Jovanović, nema. - Nisam zabrinut, apsolutno. Mislim da ne bi bilo ni normalno, ni dobro da sada izgledamo najbolje i da sada igramo našu najbolju košarku. Očekujem da ćemo svaki dan da budemo bolji, a da ćemo najbolju košarku da igramo kada to najviše bude trebalo - kaže trener Crvene zvezde.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.