ZVEZDA PREDSTAVILA DRESOVE ZA NOVU SEZONU: Izgledaju MOĆNO, a ovako stoje Mini Nedović! (FOTO)
Mina Nedović, Foto: Kk Crvena Zvezda

delije oduševljene

ZVEZDA PREDSTAVILA DRESOVE ZA NOVU SEZONU: Izgledaju MOĆNO, a ovako stoje Mini Nedović! (FOTO)

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim Adidasa iz Nemačke, jer je Crvena zvezda sada već standardni deo njihove porodice

Objavljeno:

KK Crvena zvezda će kao i prethodne dve godine, i u novoj sezoni nosiće opremu Adidasa, a crveno-beli su pred "Media day" odlučili i da prikažu kako će izgledati dresovi za narednu sezonu.

Opredeljenje Zvezde da i na novim dresovima, na domaćoj garnituri, dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge, ali ovog puta uz dodatak plave linija, koja po bokovima jasno asocira na motive srpske zastave, koja tradicionalno krasi poleđinu dresa, po sada već dugogodišnjim standardima Evrolige.

Osim garniture crveno-belih dresova koja će ove sezone uz prepoznatljive crvene linije imati po prvi put i dodatak (plave tanke linije), ekipa će u novoj sezoni nositi i drugu, gostujuću crveno-sivu garnituru, sa potpuno originalnim dizajnom i tri prepoznatljive bele adidas linije na bokovima. Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta.

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim adidasa iz Nemačke, jer je Crvena zvezda sada već standardni deo adidas porodice u kojoj se nalaze Real Madrid, Bajern, ALBA, Panatinaikos, ASVEL.

Ove godine je prezentacija dresa urađena potpuno drugačije, pa su se u glavnim ulogama pronašli članovi porodica košarkaša, koji će tokom sezone nositi dres u velikim borbama koje predstoje u Evroligi, ABA Ligi i domaćim šampionatima.

Time je simbolično prikazano da su igrači, treneri, članovi menadžmenta, navijači deo jedinstvene crveno-bele porodice.

U ulozi manekenke bila je i prava manekenka i jedna od najlepših žena u Srbiji, Mina Nedović, supruga novog košarkaša Zvezde Nemanje Nedovića.

1 / 1 Foto: Printscreen/Instagram/minamilutinovic

- Saradnja Crvene zvezde i Adidasa koja traje sa velikim uspehom već dve sezone je postala prepoznatljiva kao i tri šare naših partnera, uz grb i na dresovima našeg kluba. Zadovoljstvo nam je što je jedan takav brend kao što je "adidas", partner Crvene zvezde. Sa jedne strane jer imamo status koji nam pripada, poput svih ostalih velikih klubova koji su u Adidas porodici, a sa druge strane jer se naša vodilja zna - kao klub uvek želimo i trudimo se da igračima i trenerima pružimo najbolje moguće uslove, među kojima je kvalitetna oprema jedan od veoma važnih detalja - rekao je direktor kluba sa Malog Kalemegdana Nemanja Vasiljević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.