MARINA MALJKOVIĆ NEZADOVOLJNA IGROM: Selektorka Srbije zna gde je bio ključ poraza od Kanade!
Marina Maljković, Foto: Starsport©

uvidela problem

MARINA MALJKOVIĆ NEZADOVOLJNA IGROM: Selektorka Srbije zna gde je bio ključ poraza od Kanade!

U drugom kolu Srbija će u petak od 4.00 po srednjeevropskom vremenu igrati protiv Japana

Objavljeno:

Selektorka Srbije Marina Maljković nezadovoljna je igrom tima u prvom poluvremenu na startu Svetskog prvenstva u Australiji.

Srbija je dobro otvorila meč, ali je postigla samo 12 poena u drugoj četvrtini u kojoj su Kanađanke stigle do dovocifrene prednosti i na kraju slavile 67:60.

- Neprihvatljivo je to tako smo igrali u drugoj deonici. Mnogo izgubljenih lopti, što je bilo ključno na meču. Bili smo bolji u skoku, ali na kraju to ništa nije značilo. U prvoj četvrtini smo igrali tako treba. Naravno, bilo je grešaka, ali držali smo se plana. Bilo je nekoliko dobrih momenata i u drugom delu. Ova generacija je u tih prvih 10 minuta pokazala koliko može, ali, nažalost, nismo uspeli da igramo u tom ritmu svih 40 minuta - rekla je Maljkovićeva.Kapitenka Tina Krajišnik očekivala je više. - Iskreno, očekivala sam bolje izdanje. Igrale smo loše, posebno u drugoj četvrtini. Krenule smo dobro, zaustavile smo traniziciju, ali u druga i treća deonica nisu bile dobre. Nismo imale snage da se probudimo do kraja utakmice. Definitivno moramo da popravimo mnogo toga, imamo 24 sata do sledeće utakmcice. Moramo bolje - rekla je Krajišnik.

U drugom kolu Srbija će u petak od 4.00 po srednjeevropskom vremenu igrati protiv Japana, a Kanada će od 10 časova igrati protiv Francuske.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.