MUKE ŽELJKA OBRADOVIĆA! Kako sprovesti sve planirane ideje za predstojeću sezonu?
Foto: Starsport©

veliki problemi!

MUKE ŽELJKA OBRADOVIĆA! Kako sprovesti sve planirane ideje za predstojeću sezonu?

Čak pet igrača neće biti na raspolaganju trofejnom stručnjaku u glavnom gradu Rusije

Objavljeno: 21:31h

Košarkaši Partizana odigraće u Rusiji pripremni turnir, a problemi sa povredama pojedinih igrača muče trenera crno-belih Željka Obradovića.

Klub iz Humske će na takmičenju u Moskvi pokušati da se još više uigra za predstojeću sezonu u kojoj ekipu čeka i učešće u Evroligi.

- U pitanju su ideje, koliko su igrači sposobni da ih primene na utakmici, kao i uigravanje. Plus, dobili smo dva igrača koji su nam se pridružili - Jam Madar i Joanis Papapetru.

1 / 5 Foto: Starsport©

Ipak, uprkos tome što su sa timom Izraelac i Grk, čak pet igrača neće biti na raspolaganju trofejnom stručnjaku u glavnom gradu Rusije - Alen Smailagić, Aleksa Avramović, Gregor Glas, Dante Egzum i Mihailo Petrović.

- Idemo samo sa 11 igrača, to je znak da imamo dosta povređenih. S ovim sastavom ćemo pokušati da se pripremimo za ono što je ispred nas.

Što se tiče protivnika Partizan će igrati protiv Lokomotive i Zenita. Od rezultata će zavisiti potencijalni treći rival.

- Protivnici su po meri. Imaju iskustvo, imaju dobre rostere i lepa prilika za nas da odigramo kvalitetne utakmice - zaključio je Obradović.

Crno-beli prvi meč igraju sutra od 19 sati protiv Lokomovite. Drugi duel je na programu u subotu od 18.30, a rival je tim iz Sankt Peterburga.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.