BODIROGA PROGOVORIO O LEGENDARNOJ SCENI: Obrisao ruke o Milerov peškir, pa je usledio ŠOU!
Dejan Bodiroga sa ekipom Jugoslavije, Foto: Starsport©

istorija

BODIROGA PROGOVORIO O LEGENDARNOJ SCENI: Obrisao ruke o Milerov peškir, pa je usledio ŠOU!

"To je bio veliki udarac za njih, na svom terenu da izgubiš od Srbije, odnosno Jugoslavije"

Objavljeno:

Dejan Bodiroga se prisetio legendarne scene kada je uzeo peškir iz ruku Redžija Milera da se obriše tokom meča daleke 2002, kada su se naši košarkaši popeli na vrh sveta.

- Nije bilo planirano, možda se malo i prevelike važnosti dalo tome. Mi smo se vratili, bilo je to u egalu, bili su u čudu, samo se desilo. Već se videlo kod njih i kod njega, da nisu očekivali da će ući u egal završnicu sa nama. Počinje pritisak da ide na njih, lopta je sve teža i teža. Videli su da ne kontrolišu stvar i da gube - opisao je Bodiroga u razgovoru za "Sportal" i otkrio da je Miler među prvima čestitao na pobedi.

1 / 7 Foto: Starsport©

- On je baš došao. Maltene je prošao teren, ali došli su i drugi. Ne mogu da kažem da nisu. Pre nekoliko dana sam bio na putu i video sam Grega Popoviča, eto, malo smo se osvrnuli na neke stvari i popričali. Oni su uvek imali veliko poštovanje i ponašali se dobro. Ali to je bio veliki udarac za njih, na svom terenu da izgubiš od Srbije, odnosno Jugoslavije, ali da kažem, svi igrači su bili iz Srbije - rekao je Bodiroga i dodao:

- Nisam osetio nedostatak poštovanja, osetio sam da su svi čestitali, nije bilo nikakvih izuzetaka. To je bilo nešto dodatno. Već smo bili maltene u utakmici, na samom sastanku u hotelu. Kari nas je već pripremio odavno, bili smo spremni i dan pre utakmice, na treningu... Već smo bili našpanovani, svlačionica je spremna, jedva smo čekali samo da izađemo i krenemo. To je Vlade osetio, pa je sve došlo spontano, uz taj potez, nismo mogli da dočekamo da krene utakmica. Tako smo bili našpanovani. Već smo bili spremni da izađemo, ne treba ti više ništa. Svi smo već bili spremni i to je bio samo dodatni gas.

(Espreso / Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.