EVROLIGA PREDSTAVILA PARTIZAN: Šampion iz 1992. sa najtrofejnijim trenerom! Papapetru kao lider (FOTO)
KK Partizan kreće u nove pohode!, Foto: Printscreen/twitter/@PartizanBC

obećavajuća najava!

EVROLIGA PREDSTAVILA PARTIZAN: Šampion iz 1992. sa najtrofejnijim trenerom! Papapetru kao lider (FOTO)

Partizan se vraća u Evroligu

Objavljeno:

Košarkaški klub Partizan biće u novoj sezoni spoj domaćih talenata, iskustva, kvalitetnih stranih igrača i mladosti, navodi se na zvaničnom sajtu Evrolige.

Partizan se vraća u Evroligu pošto je poslednji put u ovom takmičenju igrao u sezoni 2013/2014.

ODJEKNULO SAOPŠTENJE KK PARTIZAN! Nedvosmislena podrška za Ostoju Mijailovića!

"Evropski šampion iz 1992. se vraća u Evroligu sa najtrofejnijim trenerom u istoriji ovog takmičenja Željkom Obradovićem, koji se prošle godine vratio u voljeni Partizan. Kevin Panter je bio vođa Partizana prošle sezone u Evrokupu, a vratio se da bi igrao sa klubom u Evroligi. Pored njega će biti dvojica novajlila Danilo Andjušić i Dante Egzum, koji imaju iskustva u Evroligi. Bekovsku liniju će kompletirati Aleksa Avramović, Gregor Glas i Jam Madar. Krilne pozicije će pokritti Džejms Nanali i Joanis Papapetru. Uroš Trifunović će pokušati da se izbori za veću minutažu u narednoj sezoni", navodi se u tekstu objavljenom na sajtu Evrolige.

KK Partizan
foto: Starsport©

"Zek Ledej se vraća na teren posle sjajne igre u Evrokupu. Matijas Lesor je dominantan na poziciji centra, a doprinos timu daće i Balša Koprivica, Tristan Vukčević i Alen Smailagić, koji se dobro pokazao u debitantskoj sezoni u dresu Partizana", navodi Evroliga.

Partizan će na startu sezone u Evroligi imati dva teška gostovanja protiv Albe i Baskonije.

DRAGAN BOKAN ZAGRMEO NA SEDNICI ABA LIGE! Srpski klubovi PREGLASANI!

"Papapetruu će ovo biti deseta sezona u Evroligi, ali prva van Grčke. Obradović se uzda u njegovo iskustvo. Partizan se tradicionalno oslanja na mlade igrače, a očekuje se da Papapetru bude lider tima. Hemija u timu i bučni navijači biće velika prednost Partizana, koji želi da se plasira u plej-of Evrolige", zaključuje se u tekstu Evrolige.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.