Turci slave Srbe! Bogdan gazio u pobedi nad Uniksom, Micov izrešetao Ponos Izraela! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Evroliga, 19. kolo!

Turci slave Srbe! Bogdan gazio u pobedi nad Uniksom, Micov izrešetao Ponos Izraela! (VIDEO)

Ovaj rezultat odgovara i Crvenoj zvezdi, jer je sada Uniks na čak tri pobede od srpskog šampiona, uz utakmicu više, jer crveno-beli tek kasnije igraju sa Baskonijom...
Objavljeno: 20:12h

Ušlo se u neizvesnu završnicu, a kako je Fener odlazio na veću prednost, tako je Uniks vraćao preko Džonsona i Lengforda. Jan Veseli je već tada dobio petu ličnu grešku, a lopta je u tim momentima išla na Bogdanovića i Slukasa. Ključna asistencija Bogdanovića za Duverioglua najavila je pobedu turskog sastava.

Luiđi Datome je postigao 18 poena, dok je Bogdan Bogdanović dao 16 uz sedam asistencija. U poraženom sastavu Atrjom Parahuski dao je 21, Orlando Džonson je bio sjajan sa 16, dok je Kit Lengford dodao 11, uz jednu od lošijih partija ove sezone.

Na utakmici Galata - Makabi, Vladimir Micov je bio sjajan sa 16 poena, isto koliko je dao i Bogdan za Fener. Dodao je dve asistencije, a jedini bolji od njega bili su Džon Dibler i Aleks Tajus sa 21, odnosno 18 poena.

U Ponosu Izraela najefikasniji je bio Endru Gaudlok sa 22 poena, ali to nije bilo ni blizu dovoljnog za povoljniji rezultat.

BONUS VIDEO: Espreso dizanje sa Dijanom - 9. epizoda

EVROLIGA, 19. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utorak:

Uniks - Fenerbahče 81:86 18.00: Galatasaraj - Makabi Tel Aviv 19.00: Žalgiris - CSKA 19.45: Panatinaikos - Barselona 21.30: Baskonija - Crvena zvezda

Sreda:

19.30: Anadolu Efes - Darušafaka 20.00: Bamberg - Real Madrid 20.45: Milano - Olimpijakos

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.