GROM IZ VEDRA NEBA! Duško Vujošević ima NOVI KLUB!
Duško Vujošević, Foto: Marko Đoković

potpuno neočekivano!

GROM IZ VEDRA NEBA! Duško Vujošević ima NOVI KLUB!

Proslavljeni stručnjak na novom zadatku

Objavljeno: 16:26h

Slavni trener Partizana Duško Vujošević obavljaće fuknciju stručnog konsultanta u Studentskom centru iz Podgorice, javljaju crnogorski mediji.

- Jedan od najvećih košarkaških trenera Evrope, čovjek kojem je ABA liga srednje ime, vraća se u svoj rodni grad sa misijom da sprovede "studente od studija do doktorata - navodi SC Derbi.

Vujošević je izjavio da se raduje što će pomoći tamošnjem stručnom štabu u radu sa mladima, na šta se i sam klub primarno bazira.

Duško Vujošević
Duško Vujoševićfoto: Starsport©

- Odlučio sam da dam doprinos radu SC Derbija kao stručni konsultant. Imam delikatan zadatak da pomognem trenerima kada je u pitanju selekcija i razvoj od mlađih kategorija, do posebno izazovnog perioda prelaska iz juniorske u seniorsku i da ostvarimo rezultat u mlašim kategorijama igrajući sa igračima koji imaju perspektivu - rekao je Vujošević i dodao:

- Klub ima takav program "stvaranja" igrača, a to je upravo u dosadašnjem radu bila moja specijalnost. SC Derbi ima i adekvatne uslove da realizuje svoje ambicije. Prihvatio sam poziv i poslije jednogodišnje pauze se vraćam košarci, u onom kapacitetu u kojem mi to zdravstveno stanje dozvoljava. Nadam se da ćemo ovom saradnjom biti obostrano zadovoljni - izjavio je Vujošević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.