Koje su prve asocijacije košarkaša Zvezde kada pomisle na Baskoniju?
Foto: Saša Pavlić Koky

Već otputovali u španiju

Koje su prve asocijacije košarkaša Zvezde kada pomisle na Baskoniju?

Nadigrali su nas i igraju najlepšu košarku - to je ono što prvo padne igračima crveno-belih napamet kada pomisle na protivnika
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde putuju u ponedeljak u popodnevnim časovima u Vitoriju gde će u utorak odigrati meč 19.kola Evrolige sa Baskonijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pred još jedan duel u najeltinijem evropskom takmičenji, crveno-beli su odradili trening u dvorani "Aleksandar Nikolić", pošto u Baskiju nakon presedanja u Frankfurtu, stižu tek u večernjim časovima.

ŽESTOK ODGOVOR VESNE ČOVIĆ NA UVREDE: Isprozivala Grobare, upravu Partizana i Džikića!

foto: Filip Plavčić

Ekipa Dejana Radonjića putuje na duel sa španskim timom bez povređenog Nemanje Dangubića, a pred ovaj duel, nekadašnji igrač kluba iz Vitorije, Milko Bjelica je rekao:

- U Beogradu smo bili kratko, bilo je dovoljno da odradimo dva treninga i pripremu utakmice u Vitoriji. Slede nam dve utakmice u tri dana, ponavlja se ono što smo već radili u dva navrata ove sezone u Evroligi. Idemo u Španiju u dobrom raspoloženju i gotovo kompletni, nema povređenog Dangubića, ali svi ostali smo zdravi, i želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Baskonije. Pobede koje smo zabeležili nam daju samopouzdanje da nastavimo da radimo i igramo kao i do sada. Baskonija već drugu sezonu zaredom igra izvanredno, igrali su F4 prošle sezone i ove godine zabeležili mnogo pobeda. Plasman na tabeli pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Nadigrali su nas u Beogradu, ali to je davna prošlost, ovo je nova utakmica.

foto: ABA liga

Kapiten Luka Mitrović je istakao da njegovi saigrači moraju da zaborave šta je bilo u prvom meču u Beogradu kada su zasluženo poraženi.

- Idemo na noge jednoj ekipi koja igra izvanredno u kontinuitetu već dve sezone. Igraju lepu košarku, lepo ih je gledati a terenu. U prvom meču u Beogradu su nas potpuno nadigrali, bez ikakve šanse da preokrenemo rezultat. To je motiv više da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve ono što nismo u "Kombank Areni" i dođemo do pobede koja bi bila ogromna, uostalom kao i svaka u ovogodišnjoj Evrolige.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Ekipa Crvene zvezde treniraće u dvorani "Fernando Buesa" na dan utakmice, koja počinje u 21.30, a povratak u Beograd sledi praktično odmah nakon utakmice. Dolazak ekipe u Beograd planran je u sredu u ranim popodnevnim časovima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.