"SVI BI HTELI U PARTIZAN, ALI NIKO GA NIJE ZVAO!" Trener crno-belih OPTUŽIO Jovića da laže!
Stefan Jović, Foto: Emilija Jovanović

bura!

"SVI BI HTELI U PARTIZAN, ALI NIKO GA NIJE ZVAO!" Trener crno-belih OPTUŽIO Jovića da laže!

Trener Partizana izneo šokantne tvrdnje i demantovao priču nekadašnjeg asa Crvene zvezde

Objavljeno:

Pomoćnik trenera košarkaša Partizana Željka Obradovića, Vladimir Androić, demantovao je da su crno-beli želeli da angažuju srpskog košarkaša Stefana Jovića.

Jović je nedavno ispričao da je u decembru odbio poziv Partizana jer, kao bivši košarkaš Crvene zvezde, ne bi mogao da igra za večitog rivala.

- Nikad u životu, od kada sam u Paritzanu za ovih godinu i više dana, nismo ga ni pomenuli. Ne znam odakle mu ta informacija, kada ga nismo ni zvali. Ne zato što mislimo da nije dobar igrač, dobar je, ali je bio povređen. Nije bio na našem radaru - izjavio je Androić za klupsku televiziju Partizana.

- Ne razumem zašto je rekao da ga je Partizan zvao, i da nije hteo da ide, verovatno je hteo da se dodvori ovom drugom, svom klubu, pa da kaže da ne voli Partizan. Vas volim, vi me uzmite. Ne razumem čime smo postali toliko interesantan klub da svaki igrač koji se pojavi na tržištu proziva da smo ga mi hteli - rekao je Androić.

Stevan Jović je za Crvenu zvezdu igrao od 2014. do 2017. godine i osvojio tri titule u ABA ligi, tri Superlige i dva Kupa Radivoja Koraća.

Nišlija je poslednji angažman imao u Panatinaikosu minule sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.