Partizan razbio FMP uz ludnicu kakva dugo nije viđena u Pioniru! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

aba liga, 19. kolo

Partizan razbio FMP uz ludnicu kakva dugo nije viđena u Pioniru! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, toko i posle utakmice pratili ste uz naš lajv-blog
Objavljeno: 22:49h

POSLEDNJA ČETVRTINA 97:70

Izabranici Aleksandar Džikića nastavili su da dominiraju I PRIVEDU MEČ KRAJU! . Raspoloženom Veličkoviću i Birčeviću, pridružio se Branislav Ratkovica, koji nije znao za promašaj. Plejmejker Partizana šutirao je 4/4 za tri, 5/5 sa linije slobodnih bacanja, dok je jedini promašaj zabeležio u šutu za dva poene - 2/1. Zapaženu rolu imao je i Stefan Pot, koji je postigao 10 poena.

TREĆA ČETVRTINA

Partizan je sada i definitivno slomio protivnika i pitanje pobednika je rešeno. Pokušavali su gosti da da odgovore na dobru igru domaćih šutevima sa tri poena, ali sve je to palo u vodu i crno beli vode sa 71:71.

DRUGA ČETVRTINA

Domaćin je bio šuterski raspoložen na početku meča, pogodio je pet trojki iz devet pokušaja. Vezanim trojkama Ratkovice i Andrića, a zatim i novim poenima Veličković, Partizan je došao do dvocifrene prednosti - 32:21.

Agresivna odbrana koštala je crno-bele brzog izlaska iz bonusa. Aleksandar Džikić je zbog skraćene rotacije u igru morao da uved mladog Slobodana Jovanovića.

foto: Dado Đilas

Utakmica je u 14. minutu bila prekinuta zbog uvredljivog skandiranja navijača crno-belih na račun košarkaša gostiju Filipa Čovića, sina predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića. Sudije Milivoje Jovčić, Uroš Obrknežević i Ivan Stefanović zaustavile su igru nakon nekoliko apela zapisničkog stola.

Ekipa FMP-a je napustila parket i otišla u svlačionicu, ali se posle kraće pauze vratila na teren.

Pauza je više odgovarala domaćinu, koji je realizovao skoro svaki napad i došao do ubedljive prednosti (54:34), koja do odlaska na odmor malo ublažena 54:37.

PRVA ČETVRTINA

Dobar ritam viđen je u prvoj četvrtini, Partizan je poveo 15:9, ali je ulaskom Ostina FMP uhvatio priključak 20:19.

Partizan je presingom pokušavao da dođe do ukradene lopte ili eventualno uspori napad protivnika, ali su gosti to lako rešavali. Poenima Novice Veličkovića crno-beli su se vratili na "plus 5" 24:19 i sa tim rezultatom završema je uvodna deonica.

(Espreso.co.rs/Blic/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.