Vujošević: Navijače Zvezde bole porazi od mene! (VIDEO)

Dule tvrdi da je Partizan prevaren

Vujošević: Navijače Zvezde bole porazi od mene! (VIDEO)

Trofejni stručnjak je izjavio da mu Delije skandiraju, jer ih još boli to što je on dominirao sa crno-belima, kao i da Partizan nije umeo da iskoristi rezultate koje je pravio
Objavljeno: 10:40h

Bivši trener Partizana i nekadašnji predsednik JSD Partizan Duško Vujošević rekao je da bbi navijači Crvene zvezde želeli da izjednače skor protiv njega i da su zato na poslednjem košarkaškom derbiju skandirali "Pravda za Duleta", jer ih još uvek boli dominacija koju je on imao sa crno-belima. Navijačima Crvene zvezde nedostajao je Duško Vujošević na derbiju! (VIDEO) Trofejni košarkaški stručnjak koji je krajem leta morao da napusti klub kome je doneo pregršt pehara u prethodnih petnaestak godina, a u intervjuu za radio "Slobodna Evropa" govorio je i o tome zašto je osećao potrebu da javno kritikuje vlast dok je bio trener Partizana.

- Nisam mogao da radim u jednom klubu koji se takmiči s drugim klubom, s igračima koji nisu bili plaćeni. Morao sam javnosti da objasnim zašto ne dobijaju plate, kao i navijačima. Smatrao sam da je to moralno. Time se nije bavio ni predsednik, niti bilo ko drugi i ja sam bio taj koji je iznosio stavove da jednostavno nismo imali podjednake uslove kao drugi klub ni blizu - rekao je Vujošević. Tokom poslednjeg derbija u ABA ligi pristalice crveno-belih su skandirale "Dule, vrati se", a iskusni strateg zna zašto je takav njohov stav.

Mislim da njih još bole porazi od Partizana dok sam ga ja vodio. Možda i stvarno žele da se vratim da bi eventualno ublažili taj skor.
bilo je obećavano posle uspeha i fajnal fora u Parizu da će gradska vlast obezbediti salu za treniranje. Tu smo prevareni u svakom slučaju je i greška raznih rukovodstava Partizana Partizan nije iskoristio rezultate koje je pravio

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.