VELIKO POJAČANJE PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Telekom Srbija nastavlja da podržava srpsku!
Mts nastavlja da bude sponzor Srbije, Foto: KSS

ostaju verni

VELIKO POJAČANJE PRED EVROPSKO PRVENSTVO: Telekom Srbija nastavlja da podržava srpsku!

Na ovaj način nastavljena je višegodišnja uspešna saradnja

Objavljeno:

U prostorijama KSS svečano je potpisan sponzorski ugovor između Košarkaškog saveza Srbije i nacionalnog telekomunikacionog operatora Telekoma Srbija.

Na ovaj način nastavljena je višegodišnja uspešna saradnja, a potpis na novi ugovor stavili su predsednik saveza, Predrag Danilović i generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

Ističući zadovoljstvo zbog nastavka saradnje, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović je ovom prilikom izjavio:

- Zahvalio bih se TelekomuSrbija i gospodinu Vladimiru Lučiću na dosadašnjojpodršci koja je za nas bila vrlo značajna i izrazio veliko zadovoljstvo što smo današnjim potpisivanjemugovora tu saradnju nastavili. Činjenica da Košarkaški savez uzsebe ima tako moćnog partnera za nas je istovremeno i čast, ali i velika obaveza da radom i rezultatima opravdamo to poverenje. Značaj ovog partnerstva je zapravo višestruk, jer iako je svim ljubiteljima košarke prva asocijacija naša seniorska reprezentacija, saradnja sa Telekomom Srbija nama zapravo pruža mogućnost da mi u godinama pred nama obezbedimo adekvatne uslove za rad i razvoj i našim mlađim selekcijama, onima koji su budućnost naše košarke -

Ugovor
foto: KSS

Gospodin Danilović je nakon ozvaničenja nastavka saradnje sa najuspešnijom srpskom kompanijom uručio simboličan poklon gospodinu Vladimiru Lučiću, dres reprezentacije sa brojem jedan.

- Telekom Srbija od svog osnivanja, pre 25 godina, pruža podršku sportu u Srbiji i mi smo na to jako ponosni. Međutim, moram da priznam da je podrška našim reprezentacijama ipak nešto posebno, jer nas sve ujedinjuje u želji da se sportski borimo da budemo najbolji i da dostojno reprezentujemo našu zemlju, a našim košarkašima je to često polazilo za rukom. Našoj reprezentaciji želim srećan put na Evropsko prvenstvo i osvajanje medalje u nikada jačoj konkurenciji, a gospodinu Daniloviću bih se zahvalio na dosadašnjoj uspešnoj saradnji uz uverenje da će ovaj novi ugovor koji smo danas potpisali podići naše partnerstvo na još viši nivo - izjavio je nakon potpisivanja novog sponzorskog ugovora generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.