LUČIĆ PODIGAO PRVI PEHAR KAO KAPITEN REPREZENTACIJE: Nastavljamo da se spremamo za obaveze koje slede!
Vladimir Lučić, Foto: Dado Đilas

završna reč kapitena

LUČIĆ PODIGAO PRVI PEHAR KAO KAPITEN REPREZENTACIJE: Nastavljamo da se spremamo za obaveze koje slede!

Podsetimo, Srbiju naredni meč očekuje u četvrtak, 25. avgusta

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da savlada Nemačku sa 83:56, te tako dođe i do prvog trofeja pred najvažnije utakmcie koje slede u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali i na samom Evrobasketu.

Novi kapiten naše reprezentacije, Vladimir Lučić, bio je jedan od najboljih u meču sa Italijom, ali je i više nego zadovoljan učinjenim na ovom turniru u Hamburgu.

- Prva utakmica sa Slovenijom je bila i prva prava provera ekipe, gde su oni već u takmičarskoj formi. Oni su bili daleko, daleko iznad nas, s obzirom na to da su oni u istom sastavu igrali i junski prozor kvalifikacija, ali i da su odigrali nekoliko utakmica više nego mi. Puna hala u Stožicama je mogla da vidi prelepu utakmicu, gde nas je jedan posed i jedna dobra odbrana uskratila i da slavimo u tom meču - rekao je Lučić, koji se potom osvrnuo i na turnir u Nemačkoj.

- Što se tiče turnira u Nemačkoj pokazali smo karakter u prvoj utakmici sa Italijanima koji su prilično fizički, što je atipično za njih, ušli u meč i napravili razliku. Uspeli smo i mi da u trećoj i poslednjoj deonici da se vratimo, što je i zbližilo ekipu. To ste mogli videti i protiv Nemačke, gde smo dominirali tokom svih 40 minuta, igrali dobro na obe strane terena, rastrčali smo se i dobra stvar je što s peharom idemo nazad i nastavljamo da se spremamo za obaveze koje slede - zaključio je Luči

Podsetimo, Srbiju naredni meč očekuje u četvrtak, 25. avgusta, kada će naš rival biti reprezentacija Grčke u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.