SRBIN JE SENZACIJA U BIG 3 LIGI! Kakva čast za Dušana Domovića Buluta!
Foto: Profimedia

svaka čast!

SRBIN JE SENZACIJA U BIG 3 LIGI! Kakva čast za Dušana Domovića Buluta!

Nakon što je postao rekorder po broju asistencija, stiže još jedno veliko priznanje

Objavljeno:

Trofejni srpski basketaš Dušan Domović Bulut nastavlja da ispisuje istoriju kao najuspešniji Evropljanin koji je ikada igrao u američkoj BIG 3 ligi, najkvalitetnijem basket 3x3 takmičenju na svetu.

Nakon što je postao rekorder po broju asistencija u ligaškom delu takmičenja, prestigavši legendarnog Brazilca Leandra Barbosu, na adresu našeg čuvenog basketaša stiglo je još jedno veliko priznanje za vrhunske igre koje je pruža preko Atlantika. Domović Bulut biće učesnik prvog Ol-star meča BIG 3 lige koji se organizuje 21. avgusta u Atlanti.

Dušan Domović Bulut
Dušan Domović Bulutfoto: Promo

O kakvoj počasti se radi najbolje svedoči podatak da će trener ekipe za koju će Domović Bulut nastupiti biti član Kuće slavnih u Springfildu Džulijus Irving, čuveni Doktor Džej, a da će teren deliti sa takvim asovima kao što su Mario Čalmers, dvostruki NBA šampion sa Majamijem, Džejson Ričardson, dvostruki pobednik u zakucavanju na NBA Ol staru, Džerald Grin, Džeremi Pargo i mnogim drugim NBA zvezdama.

Dušan Domović Bulut je sa ekipom Elijensa u kojoj je bio kapiten, bio je najprijatnije iznenađenje ovogodišnje BIG 3 lige. Predvodio je svoj tim do prvog plasmana u plej-of gde su eliminisani u polufinalu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.