BOBI MARJANOVIĆ KAKVOG NISMO VIDELI: Proslavio rođendan u seoskoj idili, HIT čestitka supruge Milice! (FOTO)
Boban i Milica Marjanović, Foto: Printscreen/Instagram/mrsbobi

nije raskalašan

BOBI MARJANOVIĆ KAKVOG NISMO VIDELI: Proslavio rođendan u seoskoj idili, HIT čestitka supruge Milice! (FOTO)

Sa porodicom, nakon nekoliko nedelja provedenih na crnogorskom primorju, on se pre par dana zaputio u selo Mirovo, gde mu još uvek živi baka, koja po Bobijevim rečima najbolje kuva na svetu

Objavljeno:

Srpski košarkaš Boban Marjanović je u ponedeljak proslavio 34. rođendan, a njegova supruga Milica otkrila je kako su ga proslavili.

Možda čak i najveću ulogu Bobijeva supruga odigrala je kada se postavilo pitanje hoće li gorostasni košarkaš karijeru nastaviti u Evropi ili pak NBA ligi.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/realradioutkin

Milica Marjanović sportistu je u potpunosti podržala i sa njim se zaputila "preko bare" gde su se skućili i dobili dva sina Vuka i Petra.

Iako su u SAD stvorili život iz bajke Milica i Bobi nikada nisu krili koliko im Srbija nedostaje, a često u intervjuima napominju da jedva čekaju da se novi košarkaš Hjuston Rokitsa penzioniše pa da se vrate u domovinu.

Upravo na tlu gde se rodio i odrastao slavni sportista nedavno je obeležio 34. rođendan. Sa porodicom, nakon nekoliko nedelja provedenih na crnogorskom primorju, on se pre par dana zaputio u selo Mirovo, gde mu još uvek živi baka, koja po Bobijevim rečima najbolje kuva na svetu.

Četvoročlana porodica uživa u seoskoj idili, a upravo jednom slikom iz štale supruga Bobija Marjanovića mužu je čestitala rođendan.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.