SRBIJA PROTIV DONČIĆA I DRAGIĆA U SKRAĆENOM SASTAVU: Pešić svojim odlukama ponovo šokirao javnost!
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

dao im odmor

SRBIJA PROTIV DONČIĆA I DRAGIĆA U SKRAĆENOM SASTAVU: Pešić svojim odlukama ponovo šokirao javnost!

Slovenija sa druge strane nema kadrovskih problema

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije u okviru priprema za početak druge faze kvalifikacija za Mundobasket, ali i Evropsko prvenstvo, večeras (20.15) u Stožicama gostuje aktuelnom šampionu Starog kontinenta - Sloveniji. Dvorana u Ljubljani je rasprodata i sve je spremno za pravi košarkaški spektakl.

U Beogradu su ostali povređeni Aleksa Avramović i Nemanja Bjelica, dok je u Sloveniju doputovalo 16 reprezentativaca, a selektor Svetislav Pešić je odlučio da van protokola za večerašnji meč ostavi Nikolu Milutinova, Marka Gudurića i Balšu Koprivicu.

Bek Fenerbahče je u pobedi nad Crnom Gorom krajem prošle sedmice bio bez poena, dok je Milutinov uz Nikolu Jokića (16) i Vasilija Micića (13) bio naš najefikasniji igrač sa 12 postignutih poena.

Večeras će šansu protiv Slovenaca dobiti Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Filip Petrušev, Dušan Ristić i Boriša Simanić.

Slovenija sa druge strane nema kadrovskih problema, te će nastupiti o najjačem sastavu. Najveću opasnost po Orlove svakako će predstavljati tandem Luka Dončić - Goran Dragić, ali ne smeju se potceniti ni Jaka Blažič, Vlatko Čančar, Zoran Dragić, Edo Murić, Klemen Prepelič, Majk Tobi i drugi.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.