BURA OKO SAVE LEŠIĆA NE JENJAVA! "Bruka Hrvata, sve sa jednim ciljem!"
Sava Lešić, Foto: Starsport

skandal!

BURA OKO SAVE LEŠIĆA NE JENJAVA! "Bruka Hrvata, sve sa jednim ciljem!"

Miodrag Linta žestoko osudio hrvatske medije, kao i potpredsednicu Vlade Anju Šimpragu

Objavljeno: 19:46h

Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona najoštrije je osudio sramnu izjavu Anje Šimprage, potpredsednice Vlade Hrvatske iz reda Srba koja se pridružila brutalnoj kampanji laži koju protiv srpskog košarkaša i krajiškog Srbina Save Lešića i njegove porodice vode hrvatski mediji i veteranska udruženja uz podršku hrvatske vlasti, prenosi "Sportski žurnal".

Linta kritikuje izveštavanje Jutarnjeg lista i HRT-a o ovom slučaju i ukazuje da zagrebački list nije nije kontaktirao Savu Lešića i članove njegove porodice da bi čuo njihovu stranu priče, a navodi da je u Dnevniku 2 Hrvatske radio-televizije 10. avgusta objavljen skandalozan prilog čiji je cilj širenje mržnje prema prognanim Srbima koji tokom letnih meseci dolaze u većem broju svojim kućama na području severne Dalmacije i šire.

Miodrag Linta
Miodrag Lintafoto: Zorana Jevtić

Na kraju osvrta o prilogu ističe da je Anja Šimpraga bez ikakvih dokaza osudila Savu Lešića i pridružila se naručenoj hajci protiv njega.

Zatim navodi da je Sava Lešić, rođen u Kninu 1988. godine, proteran sa porodicom i svojim narodom u zločinačkoj akciji "Oluja" dao izjavu srpskim medijima za koju se može jasno zaključiti da je ispričao istinu o navedenom incidentu.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.