BAHANALIJE NBA zvezda LOVAC NA INSTAGRAM MODELE: Jedna za drugom završavaju u njegovom krevetu!
Alisa Šanel, Foto: instagram/alisahchanel_

ne mogu da u odole

BAHANALIJE NBA zvezda LOVAC NA INSTAGRAM MODELE: Jedna za drugom završavaju u njegovom krevetu!

NBA igrači su godinama poznati kao veliki zavodnici. Mnogi od njih su se javno hvalili da su tokom karijere imali ogroman broj žena.

Objavljeno:

Menjali su ih iz grada u grad i mogli su da budu sa nekoliko njih tokom jedne noći.

U modernoj NBA košarci, čovek koji važi za najvećeg zavodnika je Tristan Tompson. Godinama je bio na naslovnim stranama zbog svega što radi, a njegovim stopama je krenuo i košarkaš Šarlot Hornetsa Pi Džej Vašington.

Nakon uzbudljive 'veze' sa Britani Rener, koja se proslavila zahvaljujući njemu, Pi Džej Vašington se okrenuo novim 'izazovima' kada su devojke u pitanju.

Rener mu je rodila jedno dete, a Vašington će uskoro po drugi put postati otac pošto je njegova devojka Alisa Šanel objavila da čeka bebu sa NBA zvezdom.

Snimila je seriju fotografija na kojima prikazuje da je u drugom stanju. Tu je i komentar NBA košarkaša koji joj kaže da je voli i očigledno je da ovaj par trenutno veoma uživa.

PJ je postao pravi lovac na Instagram modele. Alisa je već njegova druga, posle kontroverzne Britani koja je prethodnih meseci uzimala ogromne cifre za podizanje deteta.

Veza sa njegovom novom devojkom počela je u septembru prošle godine, dva meseca nakon što je postao otac sa Britani, a ljubav je toliko jaka da je Alisa već istetovirala ime svog voljenog dečka.

„Nemam auto, ne znam kako preživljavam“ - Britani Rener javno tvrdi da nema novca i da joj otac njenog deteta uopšte ne pomaže iako joj je dao 200.000 dolara za prvu pomoć.

„Možete li da zamislite da imate 29 godina sa bebom oko vrata i da živite sa roditeljima jer su vas izbacili iz kuće (otišla sam tamo gde me cene) a nemate auto?“, konstatovala je Britani.

Nastavila je da kuka kako nije spremna da živi sa bebom bez novca koji bi trebalo da joj plati NBA košarkaš Pi Džej Vašington. „Kako biste reagovali da vas vređaju zbog 200.000 dolara alimentacije. Kako biste se osećali da vas nazovu sponzorušom ili još gore, pljunu po vama jer navodno ne date ocu da vidi dete, iako je on uopšte ne u istom stanju“.

"Ovo je sva moja stvarnost. Pokušavam da se nosim sa finansijama. Imala sam loš pad, samohrana sam majka i ne postoji nijedna osoba koju znam koja bi mogla da prođe kroz sve ovo." Imena NBA košarkaša Bena Simonsa i Džejmsa Hardena zabeležila je u svom delu osobe sa kojom je bila, a pored njih, prethodno je bila u vezi sa bivšom NFL zvezdom Kolinom Kapernikom, muzičarem Drejkom i mnogim drugima.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.