NAJPLAĆENIJA KOŠARKAŠICA SE SKINULA ZA PLEJBOJ: "Volim se*s. Pa šta? Samo sam čovek." (FOTO)
Jedna od najseksepilnijih košarkašica, visine 203cm, Foto: Printscreen/instagram/ecambage

provokativne objave!

NAJPLAĆENIJA KOŠARKAŠICA SE SKINULA ZA PLEJBOJ: "Volim se*s. Pa šta? Samo sam čovek." (FOTO)

Atraktivna košarkašica o tome kako da mladi prebrode svoje komplekse

Objavljeno:

Elizabet Kembidž je poznata košarkašica koja nastupa u WNBA ligi.

Rođena je u Londonu, otac Nigerijac, majka Australijanka, a od treće godine života živi u zemlji kengura, jer su joj roditelji razvedeni.

VANDA NARA TVERKUJE NA JAHTI, KUPAĆI JEDVA PRIKRIO GRUDI, ZADNJICA TALASA GORE-DOLE (FOTO+VIDEO)

Od ranog detinjstva, obeležavao je visok stas, zbog čega su joj se u školi podsmevali. Sa svega 14 godina bila je visoka 196 centimetara. Sada ima 203 cm i nije ni čudo što je jedna od poznatijih košarkašica.

2018. godine potpisala je sa kineskim Žeđijangom za 400.000 australijskih dolara po sezoni, postavši jedna od najplaćenijih dama u ovom sportu.

Australijanka nije stidljiva, često priča o svom neobičnom i pomalo strašnom izgledu, a često je umela i da se golišava slika za razne magazine. Primera radi – za Plejboj i ESPN.

- Hvala časopisima na ovoj šansi. Ovo je primer za sve one koji nisu sigurni u svoj izgled i seksualnost. Kad sam bila tinejdžerka, često sam mrzela svoju visinu više nego išta, ali nisam imala problem sa time kako izgledam. Nadam se da moje fotografije mogu da pomognu devojkama da se izbore sa kompleksima - istakla je Liz koje se mnogi muškarci uplaše kad je vide, posebno bez odeće, golu, pa dodala.

- Ako poziram za Plejboj, onda sam seksi. Da, ja sam sportista, imam 203 centimetra, ali volim seks. Pa šta? Samo sam čovek. Ako sam sportista, zar ne mogu da budem seksi. Treba samo da sedim, ćutim i treniram? Želim da budem ženstvena. Oduvek sam sanjala da budem u sportu, ali ja sam žena i boriću se za neke stvari koje su više od sporta - dodala je.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.