VEĆ NEKO VREME IMA PROBLEM SA KOMŠIJAMA! Haos u Zadru, privedena košarkaška legenda!
Ante Matulović, Foto: Printscreen/youtube/Radio Zadar

izgubio živce!

VEĆ NEKO VREME IMA PROBLEM SA KOMŠIJAMA! Haos u Zadru, privedena košarkaška legenda!

U lokalnoj policiju su rekli da istražuju okolnosti događaja

Objavljeno: 00:05h

Zadarska policija privela je Antu Matulovića, legendarnog košarkaša i bivšeg trenera KK Zadra, zbog sumnje da je učestvovao u narušavanju javnog reda i mira.

Matulović je priveden oko 14.30 sati na adresi u Stomorici gde je sat vremena prje toga došlo do incidenta u kojem su učestvovali Matulović i radnik jednog ugostiteljskog objekata. Matulović, naime, na istoj adresi ima poslovni prostor, te je već neko vreme u problemima sa komšijama. Navodno je došlo do fizičkog sukoba između njega i jednog radnika susednog lokala. Mlađi muškarac je zaradio lakše telesne povrede.

Ante Matulović
foto: Printscreen/youtube/057 info

- Hteli su mi staviti lisice na ruke. Policija ima moje četiri prijave zbog nelegalnog rada ovog objekta, ali se na to nisu osvrtali, nego sad privode mene - rekao je legendarni košarkaš neposredno pre nego što je u pratnji dva policajca priveden.

Matulović je novinare je pozvao desetak minuta ranije kada je saznao, kako je rekao, da će s lisicama biti priveden zbog tuče. Matulović je od policije tražio da odlože njegovo privođenje jer je u 14 sati njegova kćerka imača operaciju, alli policajci na to nisu pristali.

U zadarskoj policiji su rekli da istražuju okolnosti događaja u Stomorici koji se za sada vodi kao narušavanje javnog reda i mira.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.