AU! SRBIN MU POKVARIO PARTIJU KARIJERE! Tata Lebron Džejms sve gledao, i nije mu bilo svejedno! (VIDEO)
Momčilović i Džejms Junior, Foto: Tiktok printscreen

bravo, majstore!

AU! SRBIN MU POKVARIO PARTIJU KARIJERE! Tata Lebron Džejms sve gledao, i nije mu bilo svejedno! (VIDEO)

Mladi košarkaš srpskog porekla briljirao u finišu meča i doneo veliki preokret svom timu

Objavljeno: 14:19h

Lebron Džejms često prati mečeve svog naslednika Bronija kome se predviđa velika karijera.

Međutim, raspoloženje mu je pokvario jedan Srbin...

"Kralj" došao na meč srednjoškolskih ekipa u društvu Krisa Pola, a sve kako bi gledali Bronija na terenu. Međutim, umesto dominacije Džejmsa juniora, slavu je ukrao srpski košarkaš Milan Momčilović.

Broni Džejms
Broni Džejmsfoto: Printscreen/Instagram/bronny

Naime, iako je Broni igrao jednu od najboljih utakmica do sada, i po ko zna koji put pokazao raskošan talenat, posustao je kada je bilo najvažnije, pred sam kraj meča, tada je stvari u svoje ruke preuzeo Momčilović. Na 7 sekundi do kraja srpski košarkaš je fauliran pri šutu za tri poena, u momentu kada je njegov tim gubio od Bronijevog sa 65:60.

Pogodio je dva slobodna bacanja i smanjio razliku na jedan posed, 65:62. Dao je nadu timu da bi mogao do preokreta. U sledećem napadu Džon Kinzinger postiže trojku za 65:65, a na kraju tim srpskog asa dolazi do pobede, i to trojkom upravo Momčilovića.

Momčilović se nalazi na radaru KSS i njegove igre se pomno prate u Srbiji. Dobio je ponude velikog broja univerziteta u SAD: Ajova Stejt, Minesota, Krejton, Ksavijer i Nortvestern. Njegovi roditelji su se preselili u Viskonsin iz Jugoslavije, a otac Nikola je član crkvenog hora, baš kao i majka Zorica. Momčilović igra na poziciji krila, visok je 207 centimetara i ima odličan šut. Izuzetno je pokretljiv u odnosu na visinu. Ove godine je prosečno beležio 17,6 poena i 8,8 skokova i bio lider Pirata iz Pivoija u međuškolskom šampionatu Viskonsina. Bio je izabran prošle godine za najboljeg igrača zapadne divizije Vudland konferencije sa prosekom od 16,7 poena, 7,1 skokova i 2,5 asistencije.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.