KUVA SE BOMBA, ZVEZDA NA KORAK OD POTPISA POZNATOG ASA: Svi ga znate iz NBA LIGE
Šabaz Nejpir, Foto: EPA/John G Mabanglo

KK CRVENA ZVEZDA

KUVA SE BOMBA, ZVEZDA NA KORAK OD POTPISA POZNATOG ASA: Svi ga znate iz NBA LIGE

Poznato ime je stiglo u redove crveno-belih i trebalo bi da predstavlja veliko pojačanje za sastav trenera Vladimira Jovanovića.

Objavljeno: 18:52h

Ono što je nedavno bilo najavljeno, konačno je dobilo svoj epilog. Šabaz Nejpir je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom! Čeka se samo još zvenična potvrda kluba i promocija Amerikanca.

Ovaj američki košgeter u redove abaligaškog i srpskoligaškog šampiona dolazi sa bogatim renomeom, pošto je najveći deo svoje karijere proveo u NBA ligi gde je svojevremeno branio boje Majamija, Orlanda, Portlanda, Bruklina, Minesote i Vašingtona.

LAZIĆ JE TE GODINE BIO NAJBLIŽI ODLASKU IZ ZVEZDE, SADA JE IKONA KLUBA: Kapiten otkrio zašto je ostao!

Pre nego što je izabran sa 24. pozicije Drafta 2014. godine, studirao je na univerzitetu Konektikat sa kojim je osvojio čak dve titule NCAA šampiona, da bi u svojoj poslednjoj sezoni u dresu "haskija" bio proglašen i za najizvanrednijeg igrača na Fajnal foru u Arlingtonu, država Teksas.

1 / 13 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Kada je njegova profesionalna karijera u pitanju, najbolja sezona mu je bila 2019/20, kada je bio član Vizardsa i tada je prosečno beležio 11.6 poena, 2.4 skoka i 3.8 asistencija za 24.4 minuta.

SO NA RANU DELIJAMA: Ovo su prve reči Nikole Kalinića po dolasku u Barselonu! (VIDEO)

Poslednji klub za koji je nastupao je bio Zenit, ali je odigrao samo dve utakmice. Ono što je važno pomenuti u vezi sa njim je da su mu učestale povrede drastično usporile razvoj.

Espreso/Sportal


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.