EGZUM PRIČAO ZA PARTIZANOVU TELEVIZIJU: O navijačima, šta on može da ponudi crno-belima i oduševljenjima! (VIDEO)
Partizan će ove sezone biti ozbiljan problem konkurentima, Foto: Profimedia

ON JE ODMAH ZAVOLEO KLUB!

EGZUM PRIČAO ZA PARTIZANOVU TELEVIZIJU: O navijačima, šta on može da ponudi crno-belima i oduševljenjima! (VIDEO)

Sa 15 godina je prvi put čuo za Partizan, a evo i priča

Objavljeno:

Dante Egzum pričao je za klupsku televiziju o svojim očekivanjima.

Košarkaši Partizana naredne sezone nastupiće u vrlo jakom sastavu u Evroligi. Već su doveli nekoliko vrhunskih košarkaša kao što su Danilo Anđušić, Džejms Naneli i Dante Egzum, a predsednik kluba Ostoja Mijailović je tek najavio najveće pojačanje u narednih pet dana.

Dok se to ne dogodi, Egzum je razgovarao za klupsku televiziju, istakavši da je jako srećan što je došao u Partizan.

Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

- Dopala mi se se moja prva sezona u Evropi. To je veliko iskusvo za mene, sa kojim želim da nastavim. Zato sam potpisao za Partizan. Navijači su mi oduševljenje. Dobar je osećaj biti u Evroligi, putovati, igrati u toliko različitih dvorana, protiv raznih trenera. Veliko iskustvo.

Otkrio je i kada je prvi put čuo za Grobare i čuvenu atmosferu koja se uvek napravi na tribinama kada Partizan igra kod kuće.

Grobari, Navijači Partizana
foto: Espreso

- Sa dosta ljudi sam pričao o navijačima Partizana. Ali nisu prvi bili ni Džok, ni Najdžel... Bilo je to sa oko 15 godina, kada mi je jedan saigrač iz Srbije na kampu, koji je jako voleo srpsku košarku, pričao o tome kako nema ništa slično u Australiji. Tada sam se prvi put upoznao sa navijačima Partizana, a još malo više kada je Džok Lendejl potpisao. Uzbuđen sam i radujem se prvoj utakmici u Evroligi pred navijačima. Zapravo, svim utakmicama, jer sam čuo koliko su strastveni.

NAJVEĆA META PARTIZANA PRED VRATIMA: Obradović našao TOP plejmejkera!

Pomenuo je i šta će doneti timu Partizana, istakavši da igra svaki meč na pobedu.

- Mogu da donesem agresivnost. Mislim da ću igrati više na pleju, a jako volim da vodim tim i da budem taj neki prvi kontakt. Volim da igram u tranziciji, što ću pokušati da presenem. Igramo agresivno, uz dosta pritiska. Kada sam u reketu, volim da tražim pas na poludistanci, što mislim da će doći do izražaja ove sezone. Moj cilj je da igram jako svaku utakmicu i da pobeđujem.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.