EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO! Novak napravio ŠOU u Visokom, OSVAJAČ ZLATA NA SP U BASKETU GRADI TRADICIJU U RODNOM MESTU!
Dejan Majstorović, Foto: Profimedia

3na3 - banovci open

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO! Novak napravio ŠOU u Visokom, OSVAJAČ ZLATA NA SP U BASKETU GRADI TRADICIJU U RODNOM MESTU!

Ukoliko ste slobodni u nedelju, a volite sportske događaje, konkretno basket, imamo predlog za vas.

Objavljeno:

U sremskom selu Banovci, tačnije na međi između Novih i Starih Banovaca, održava se drugi po redu turnir u basketu 3x3 - "Banovci open".

Basket postaje sve popularniji sport u svetu, a jedan od najboljih predstavnika ove igre je Dejan Majstorović, osvajač brojnih medalja za reprezentaciju Srbije.

1 / 5 Foto: Profimedia

Posetioci će moći da vide, i da se slikaju sa zlatnom medaljom koju je Maestro osvojio na nedavno završenom Svetskom prvenstvu. Tu će biti i dve srebrne medalje sa Mediteranskih igara, koje su osvojili Miloš Antić i Nikola Kovačević.

- Uvek je najlepše, ali i najteže igrati pred svojim sugrađanima. Ovde sam sticao prve košarkaške korake, bio bitku sa Novobanovčanima. Sada smo svi na istoj strani, da turnir preraste u lepu i dugu tradiciju. Želimo da iskustvo koje smo stekli, po raznim turnirima sveta, priredimo u našem malom mestu.

Verujemo da će biti dobrih mečeva i da će neki novi klinci krenuti da se bave basketom. Gde mi stanemo, oni da produže. Pozivam sve ljude dobre volje i ljubitelje basketa da dođu u Banovce, siguran sam da će se dobro provesti - rekao je ekskluzivno Majstorović za sajt Espreso.

Pored dobrog basketa, Banovci su poznati po dunvskoj plaži Venecija, a ne biste trebali da zaobiđete ni ćevabdžinicu "Čaršija".

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.