EUFORIJA I UZBUĐENJE! Najzvučnije pojačanje Partizana tek sledi!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

kk partizan

EUFORIJA I UZBUĐENJE! Najzvučnije pojačanje Partizana tek sledi!

Navijači Partizana ovih dana su u stanju euforije nakon još jednog prelaznog roka koji je njihov voljeni klub započeo jakim imenima, a najnovija izjava predsednika Ostoje Mijailovića će posebno obradovati sve kojima je crno-bela omiljena boja

Objavljeno: 15:49h

Mijailović je gostujući u emisiji "Sportal Jutro" govorio o prelaznom roku, dolascima i odlascima, a uz to i "obećao" navijačima najveće pojačanje do sada koje bi trebalo da se realizuje za četiri ili pet dana.

PARTIZAN PLAĆA PAPRENU CENU EVROLIGINE "VAJLD-KARTE": Mijailović tvrdi da se ISPLATI!

- Pametno radimo na dovođenju pojačanja. Doveli smo tri igrača do sada, a nekoliko je otišlo iz kluba. Njima su istekli ugovori ili smo se sporazumno razišli. Danilo Anđušić je potpisao dvogodišnji ugovor, a takođe je i Dante Egzum potpisao dugogodišnji.

1 / 5 Foto: Profimedia

Stigao je Naneli, a očekujemo u narednih pet dana da stigne najveće pojačanje za nas do sada i to na vrlo bitnoj poziciji u ekipi - rekao je Mijailović.

Kada je reč o ambicijama kluba, Mijailović je najavio da je cilj Partizana plasman u Top 8.

PENGOS STIŽE U PARTIZAN: Evo šta je o tome rekao Etore Mesina, on za njega ima bolju ideju!

- Želim da imamo ozbiljan rad u klubu na svim nivoima. Neću sebi kupovati popularnost tako što ću izneti pet nekih jakih imena i da se onda ništa od toga ne ostvari. Mene te stvari ne interesuju. Ne želim da završimo 15. ili 16. na tabeli. Želim da budemo među osam najboljih - najavio je predsednik crno-belih velike ambicije u narednoj evroligaškoj sezoni.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.