OSTOJA MIJAILOVIĆ: "Dugujemo 650 MILIONA dinara!" Nudi zemljište na severu Srbije da se reši duga...
Ostoja Mijailović mora da nudi zemljište za spas Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

NISU ISPLAĆENI NI IGRAČI NI RADNICI....

OSTOJA MIJAILOVIĆ: "Dugujemo 650 MILIONA dinara!" Nudi zemljište na severu Srbije da se reši duga...

Rasulo u Humskoj iako naizgled sve deluje da se drži pod kontrolom

Objavljeno: 23:14h

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović, dao je izjavu za "24 sedam", gde je otkrio i plan crno-belih za rešavanje velikog duga koji klub iz Humske ima na ime poreza.

Naime, Partizan duguje 5,5 miliona evra za porez, a po rečima prvog čoveka crno-belih, klub iz Humske intenzivno radi na rešavanju problema, a to je sklapanje ugovora o reprogramu sa državom, gde će se kao garancija ponuditi poljoprivredno zemljište na severu Srbije.

KK Partizan, Aleksej Pokuševski, Ostoja Mijailović
foto: Emilija Jovanović

- Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga. Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara.

SVE NA VIDELO: Predsednik Partizana otkrio koliko su crno-beli platili za igranje u Evroligi, spomenuo i pojačanja!

- Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme - poručio je Ostoja Mijailović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.