PANTER OTVORIO DUŠU: Jake reči košarkaša Partizana, da li ovo znači da će ostati u crno-belom dresu!
Kevin Panter, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

puca na visoko

PANTER OTVORIO DUŠU: Jake reči košarkaša Partizana, da li ovo znači da će ostati u crno-belom dresu!

Voleo bih da obezbedimo plej-of i plasiramo se na Fajnal-fora

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Kevin Panter boravi u Americi gde tokom letnje lige razgovara sa ekipama o mogućnosti da se pridruži nekoj od njih narednih sezona.

Kako i sam kaže, Panter će najverovatnije ostati u Partizanu sa kojim želi da dostigne najviše domete naredne sezone.

U intervjuu za grčki medij "Novasports" Panter je pričao o ciljevima za naredni period.

- Prošle sezone ništa nismo osvojili. Krajnji cilj nam je bio plasman u Evroligu i to smo ostvarili. Nova šansa je ispred Partizana i mene, želimo da ostavimo dobar utisak pogotovo što ekipa mnogo sezona nije učestvovala u Evroligi, čini mi se devet. Ne znam tačno, ali bilo je previše dugo…. Što se mene tiče, želim da budemo konkurentni, radimimo na pravi način i pokušamo da se izborimo za nešto veliko - rekao je Panter.

Kaže da je srećan što je u Partizanu. - Iskren da budem, najverovatnije ću da se vratim u Partizan. NBA je uvek moj cilj broj 1, ali srećan sam što sam u Partizanu. Sviđaju mi ​​se izazovi sa kojima ćemo se suočiti ove godine - poručio je igrač crno-belih.

Kevin Panter
foto: Espreso/Emilija Jovanović

Osvrnuo se i na trenera Partizana, Željka Obradovića.

- Neverovatno je igrati za ovog trenera. Volim da igram za njega. On je veliki čovek. Sviđa mi se način na koji trenira. Volim ga i ne bih ga menjao ni za šta. Srećan sam što igram za njega - kaže Panter.

Njegova želja je da Partizan dođe do Fajnal-fora Evrolige.

- Voleo bih da obezbedimo plej-of i plasiramo se na Fajnal-fora, kao i da nastavim da budem među najboljim igračima Evrolige - zaključio je bek Partizana.

Podsetimo, Partizan je u ovom prelaznom roku doveo Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, a klub su napustili Nemanja Dangubić i Rade Zagorac.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.