NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA NIKOLE JOKIĆA! Ako ovo nije SUDBINA, onda šta je? (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/youtube/NBA on TNT

predskazanje

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA NIKOLE JOKIĆA! Ako ovo nije SUDBINA, onda šta je? (FOTO)

Fotografija iz 2000. godine oduševila navijače Denvera

Objavljeno: 19:55h

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović objavio je sjajnu fotografiju na Instagramu.

Naime, on je okačio sliku Nikole Jokića iz 2000. godine, koji drži reket u rukama, a na sebi ima obučen duks Denver Nagetsa.

Prosto je neverovatna činjenica da je u to vreme “predvideo” svoju sudbinu sa pomenutim duksom, a dvadesetak godina kasnije postao najbolji igrač NBA lige.

- Priča o sudbini zapisanoj u zvezdama. Nikola Jokić. Sombor. Srbija, neke 2000. godine, petogodisnjak u duksu Denver Nagetsa, tima za koji ce 22 godine kasnije potpisati najveći ugovor u istoriji svetske kosarke, do danas. Šanse da decak iz Sombora uopšte dobije duks malo poznatog tima iz Amerike davne 2000-e godine su bile male. Šanse da je neko u Somboru čuo (ili navijao) za Nagetse, još manje. Ali šanse da ce dečak koji tada nije ni pokazivao ljubav prema košarci, igrajući upravo u tom klubu osvojiti dve uzastopne MVP titule u najjačoj ligi na svetu i potpisati super maks ugovor su bile ravne nuli. Pa opet, sve se baš tako desilo. Ljudi koji ispisuju stranice istorije, kreiraju svoje sudbine, čine nemoguće mogućim, prvenstveno zbog toga sto su spremni da rade više i jače od drugih, da budu maksimalno fokusirani na cilj ispred sebe, da imaju veru u sebe i...prepoznaju znakove na putu, koji im je na neki način ipak bio zapisan u zvezdama - napisao je Ražnatović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.