LICEMERJE BEZ GRANICA: Belgijanci "zaboravili" šta je bilo kad su oni bili domaćini, SRBI TAD NISU DRAMILI! (VIDEO)
Mons arena ostala bez struje, mi se ipak nismo bunili!, Foto: Printscreen/Youtube/Sport Klub

koje su šanse?

LICEMERJE BEZ GRANICA: Belgijanci "zaboravili" šta je bilo kad su oni bili domaćini, SRBI TAD NISU DRAMILI! (VIDEO)

28. novembar 2021. godine, u Mons areni (Belgija) nestaje struja

Objavljeno:

Belgijanci u pokušaju da se prave ludi kako bi odbili igranje utakmice protiv Srbije u novom terminu, nakon što je duel morao da se prekine zbog nestanka struje, a teško da su zaboravili šta se dogodilo u prvom meču ove dve reprezentacije.

Niški Čair u nedelju uveče nije mogao funkcionalno da bude domaćin utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci, ali to nije nešto što je bilo isplanirano. Takve stvari se dešavaju i u daleko modernijim i novijim dvoranama.

ŠTA ĆE BITI SA UTAKMICOM SRBIJA - BELGIJA U NIŠU? Sada se sve zna!

Meč je prekinut posle manje od dva minuta, a nakon prekida koji je trajao sat vremena doneta je odluka da se meč nastavi sutra.

Potom su stigle kukavički zahtevi Belgijanaca da ne žele da igraju dan kasnije i da će da traže da im se upiše pobeda službenim rezultatom 20:0, što su podržali i mediji iz ove države.

Košarkaška reprezentacija Srbije
foto: Espreso/Emilija Jovanović

Tim gestom, samo su pokazali svoju licemernost...

Sećate li se šta se desilo na prvoj utakmici ove dve reprezentacije u kvalifikacijama?

Belgija je pobedila u Monsu rezultatom 73:69 i to nakon preokreta koji se dogodio nakon što je u dvorani - nestala struja!

ONI SU ZNALI DA SE ZABAVE: Pogledajte šta su navijači radili dok je trajao prekid utakmice! (VIDEO)

Srbija je u prvom poluvremenu imala i 14 poena vodstva, na pauzu je otišla pri rezultatu 41:29, a na kraju treće deonice aktivan je bio rezultat 63:54.

Onda je, na samom početku poslednje četvrtine, nakon dvadesetak sekundi igre utakmica prekinuta. U Mons areni je nestalo struje, pauza je potrajala nekoliko minuta i delovalo je kao dobra stvar po nas što se nije odužilo.

Ipak, nakon što se meč nastavio, usledio je veliki pad u igri ekipe selektora Pešića. Srbija je u poslednjoj četvrtini postigla samo šest poena, a Belgijanci su stigli do važne pobede.

Davno je bio taj 28. novembar 2021. godine, ali sećaju se sigurno toga protivnici "orlova", a bilo bi lepo da se prisete i naši košarkaši, pa da večeras na terenu deklarišu rivala i dođu do bitne pobede pred formiranje grupe u narednoj rundi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.