PARTIZANOVA PORUKA ZA KRAJ SARADNJE! Zahvalnost igračima za sve što su učinili tokom boravka u Beogradu! (FOTO)
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

EMOTIVNO!

PARTIZANOVA PORUKA ZA KRAJ SARADNJE! Zahvalnost igračima za sve što su učinili tokom boravka u Beogradu! (FOTO)

U prethodnoj sezoni u ABA ligi, Dangubić je beležio 7,5 poena u proseku, dok je Mur bio nešto bolji sa 8,7 poena

Objavljeno: 21:34h

Posle odlazaka Treja Dreksela i Rodionsa Kuruca ranije tokom juna i dolaska Danila Anđušića, u redovima Partizana došlo je do još jedne promene. Kako je klub objavio na društvenim mrežama, Dalas Mur sledeće sezone neće nositi crno-beli dres, a malo kasnije stigla je vest da više nećemo gledati ni Nemanju Dangubića u timu Željka Obradovića.

Mur je prošle sezone bio vrlo koristan deo rostera crno-belih, a Željko Obradović ga je uglavnom koristio kao pomoćnog igrača u rotaciji. Sa druge strane, Nemanja Dangubić je dugo bio među najvažnijim šrafovima tima, posle čega ga uopšte nije bilo ni među 12 igrača, odnosno nije ga bilo moguće videti ni na klupi.

Što se Mura tiče, može se reći da je zauzimao gotovo, pa identičnu poziciju na kojoj igra Danilo Anđušić. Već nekoliko dana su postojale nezvanične informacije da bi Amerikanac koji ima i albanski pasoš mogao da ide, a one su danas potvrđene zvaničnom objavom kluba.

Amerikanac je prethodno tokom karijere nastupao za Gvangžu Long Lajonse, potom Nanter, Torino, Hapoel iz Tel Aviva i Pezaro, a vrlo je moguće da će mu naredna destinacija ponovo biti Kina. Sa druge strane, Dangubić je pored crno-belih prethodno u karijeri nastupao za Estudijantes, Bajern, Zvezdu, Megu i Hemofarm.

U prethodnoj sezoni u ABA ligi, Dangubić je imao 7,5 poena u proseku uz 2,9 skokova i 0,6 asistencija po utakmici, dok je Mur bio nešto bolji sa 8,7 poena uz 1,1 skok i 1,4 asistencija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.