ISTINA OKO DOLASKA AMERIKANCA U PARTIZAN!
Tajler Dorsi, Foto: Profimedia

kk partizan

ISTINA OKO DOLASKA AMERIKANCA U PARTIZAN!

Kratko je trajala priča da bi Tajler Dorsi mogao da dođe u Partizan.

Objavljeno:

Kako Sport Klub saznaje, priča oko dolaska Tajlera Dorsija u Partizan nije ni blizu istine i nikakvi pregovori se čak i nisu vodili do sada. Američki košarkaš grčkog porekla je daleko bliži ostanku u Olimpijakosu.

Tajler Dorsi je definitivno prošle sezone bio ključan u timu Olimpijakosa koji ima veliku želju da ga zadrži, a i sam Amerikanac je više puta naglašavao da mu Grčka odgovara i da će čak nastupati i za reprezentaciju jer ima grčko poreklo.

Utoliko su priče oko njegovog prelaska u Partizan bile neosnovane. Olimpijakos je navodno podigao ponudu pa je posle početne ponude od 1,1 milion evra, sada na stolu ponuda za 200 hiljada evra veća.

Ono što je istina po saznanjima Sport Kluba je da Partizan nije učestvovao ni u kakvim pregovorima oko dolaska Dorsija. Čak je sportski direktor Zoran Savić zvao kolegu iz Olimpijakosa da mu kaže da ni ne poznaje Dorsijevog agenta. Portali iz Grčke takođe potvrđuju ova saznanja.

Što se tiče Partizana posle dolaska Danila Anđušića, crno-beli traže još igrače na pozicijama pleja, krila i centra s obzirom na to da se ne zna hoće li Matijas Lesor i Rade Zagorac potpisati nove ugovore. Takođe dolazak Dejana Vasiljevića iz australijskih Sidnej Kingsa u Partizan takođe nije opcija i da ni tu nije bilo pregovora. Danilo Anđušić je od početka bio prvi izbor Partizana na poziciji beka.

Espreso/SportKlub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.