DELIJE PROZVALE PARTIZAN PRED FINALE KLS-a: "Klub koji nije smeo da igra ove godine..."
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

očekuju odličnu energiju!

DELIJE PROZVALE PARTIZAN PRED FINALE KLS-a: "Klub koji nije smeo da igra ove godine..."

Susret je na programu u petak od 19 časova

Objavljeno: 16:01h

Najvatreniji navijači Crvene zvezde, Delije, pozvali su sve ljude kojima je crveno-bela boja u krvi da podrže klub protiv FMP-a u finalu košarkaške Superlige.

Crvena zvezda u velikom finalu Superlige Srbije igra protiv kluba iz Železnika koji je do borbe za trofej došao bez utakmica u polufinalu jer je Partizan odustao od takmičenja.

Sada predstoji finale i Delije su iskoristile šansu da pozovu navijače da dođu u što većem broju.

- Delije, naš košarkaški klub sutra počinje finalnu seriju domaće lige. Na prve dve utakmice finala, ko god da je bio, nije mogao da ode kući nezadovoljan i pobedama kluba i navijačkim izdanjem Severa. Odlična energija, dobro navijanje i samo je brojnost falila da to bude onako kako mi zamišljamo praćenje našeg košarkaškog kluba - stoji u pozivu i dodaje se:

1 / 3 Foto: Starsport©

- Zato pozivamo sve da u petak od 19 časova dođete u Pionir i da se zajedno izborimo za titulu prvaka zemlje. Od 2009. godine je tim, koji nije smeo da igra takmičenje ove godine, ispred nas po broju nacionalnih titula. Prošle godine smo ih stigli, a ove godine je vreme da stvari vratimo na svoje mesto! Petak, 19 časova, Pionir. Ulaz je besplatan - navodi se u saopštenju.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.