JOKIĆ IGRA, EUFORIJA NA VRHUNCU! Evo koja je Srbija na listi favorita za ZLATO na Evrobasketu!
Nikola Jokić, Foto: Starsport©

srbija je zemlja košarke!

JOKIĆ IGRA, EUFORIJA NA VRHUNCU! Evo koja je Srbija na listi favorita za ZLATO na Evrobasketu!

Posle Jokićevog "da" stvari su se drastično promenile

Objavljeno:

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić će ponovo igrati za reprezentaciju Srbije, a posle ove objave, "orlovi" su svrstani među glavne favorite za osvajanje Evrobasketa.

Naime, za razliku od prethodnih okupljanja nacionalnog tima, u kojima je odluka oko nastupa dvostrukog MVP-a NBA lige odlagana zbog opravdanih razloga ove godine je drugačije.

Selektor Pešić preuzeo je, posle 20 godina, nacionalni tim i vratio se na mesto velikog uspeha, a sve to su prepoznali navijači, ali i svetske kladionice.

Srbija je tako, na jednom od prestižnih sajtova za klađenje, prva na listi favorita sa kvotom 4.50 za osvajanje. Zanimljivo, visoko su kotirane i Slovenija i Grčka z akoje će nastupiti Luka Dončić, odnosno Janis Adetokumbo. Tako je na drugom mestu upravo Evropski prvak Slovenija sa kvotom 5.50, a iste šanse se daju i Francuskoj. Na listi je visoko kotirana i Grčkasa kvotom 6, dok je španija tek na petom mestu sa kvotom 10. Slede Litvanija sa 12, Italija sa 15, Turska sa 21 i Nemačka sa kvotom 26.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Svetislav Pešić
foto: Emilija Jovanović

Ako se uporede još neke od svetskih kladionica koje su dale slične ponude, uz blage izmene koje ne utiču na Srbiju. Orlovi su po njima ponovo prvi sa kvotom oko 4, Francuska je na 5.50, Grčka je ostala sa kvotom 6, dok je Slovenija ovde niže rangirana sa kvotom 7. Ponovo, slede Španija sa 10, Litvanija sa 13, Italija sa 15 Turska sa 21 i Nemačka sa 26.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.