NBA EKIPE PRATE KOŠARKAŠA PARTIZANA! Ukoliko ode u Ameriku mora se naći adekvatna zamena!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

POKAZALI INTERESOVANJE!

NBA EKIPE PRATE KOŠARKAŠA PARTIZANA! Ukoliko ode u Ameriku mora se naći adekvatna zamena!

Nije se posrećio ni drugi pokušaj Kevina Pantera da se domogne trofeja u srpskoj klupskoj košarci

Objavljeno: 10:48h

Kevin Panter odlazi iz Partizana već ovog leta, ali samo ako i crno-beli budu zadovoljni ponudom

Nije se posrećio ni drugi pokušaj Kevina Pantera da se domogne trofeja u srpskoj klupskoj košarci. To međutim nije umanjilo interesovanje NBA timova za njega.

Naime, već duže vreme ekipe iz najjače lige na svetu prate Pantera čije amplitude u igri ipak nisu "obrisale" činjenicu da je jedan od, ako ne i najbolji šuter za tri poena na evropskom tlu, posebno sa NBA dometa, što je mnogo puta i potvrdio od dolaska u Humsku. Upravo ta njegova umešnost više je nego privlačna Amerikancima, zbog čega bi pojedini da ga vide u svojim timovima. Naravno, postoje i određeni uslovi.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Momak rođen u Bronksu vezan je ugovorom s crno-belima na još jednu sezonu, uz opciju da može da ode u NBA, pa bi konkretna ponuda morala da zadovolji i Partizan kako bi Panter ostvario san svakog američkog dečaka koji se bavi košarkom.

Dakle, sve je daleko od realizacije, jer je sjajni šuter tek završio sezonu, a morao bi da u NBA ligi dobije ugovor kojim bi mogao da pokrije obeštećenje. Kompletna slika trebalo bi da bude kristalno jasna u što kraćem roku, kako bi Partizan znao da li od jeseni može da računa na njega, ili pak, ukoliko Panter ode u NBA, mora da se krene u potragu za adekvatnom zamenom.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.