SUPRUG JOJ VIŠE NE IGRA ZA PARTIZAN: Jedna od najlepših sportistkinja Srbije je sad SVIM SRCEM bila uz Zvezdu! FOTO
Ivana Maksimović, Foto: Printscreen/Instagram/ivanamaksimovic, Starsport/Peđa Milosavljević

ponosna

SUPRUG JOJ VIŠE NE IGRA ZA PARTIZAN: Jedna od najlepših sportistkinja Srbije je sad SVIM SRCEM bila uz Zvezdu! FOTO

Ivana je na svom Instagram profilu podelila Zvezdinu šampionsku fotku i čestitala im je na šestoj titulu u regionalnom takmičenju

Objavljeno: 10:53h

Za razliku od njenog supruga Danila Anđušića koji je bio tužan zbog poraza Partizana u finalu ABA lige, jedna od najlepših srpskih sportistkinja Ivana Maksimović radovala se pobedi Crvene zvezde u majstorici.

Naime, Ivana je na svom Instagram profilu podelila Zvezdinu šampionsku fotku i čestitala im je na šestoj titulu u regionalnom takmičenju i tako još jednom potvrdila da joj je crveno-bela boja i dalje u srcu - bez obzira na to što je Anđušić svojevremeno igrao za Partizan.

Ivana Maksimović
foto: Printscreen/Instagram/ivanamaksimovic

Njen suprug, sada član Monaka, tu petu utakmcu pratio je u društvu Lea Vestermana, takođe bivšeg igrača crno-belih, mada njih dvojica nikada nisu bili saigrači u Beogradu.

Anđušić je igrao sezonu 2011/12 za crno-bele i osvojio je titulu u KLS i Kup, zatim i 2015. dok je Vesterman bio član između toga, od 2012. do 2014. godine.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/ivanamaksimovic

Što se tiče Ivane, ona je nekoliko puta bila u "teškoj situaciji", jer je morala da navija za Danila kada je ovaj igrao protiv Zvezde. Čak i kada je ovaj 2015. nosio crno-beli dres po drugi put.

- Već sam rekla da volim Zvezdu, ali pre svega volim košarku. Ipak, navijaću malo više za Danila - poručila je tada Ivana, osvajačica medalje na OI 2012. u streljaštvu.

U nastavku možete pogledati još Ivanininih slika:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.