JOKIĆ U ITALIJI OTKRIO PLAN: MVP titule ga više ne zanimaju, hoće samo jedno! (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Twitter/Ryan Greene

to smo čekali

JOKIĆ U ITALIJI OTKRIO PLAN: MVP titule ga više ne zanimaju, hoće samo jedno! (FOTO)

Jokić se fotografisao sa navijačima, a jedan od njih je postavio fotografiju na društvene mreže i otkrio "Džokerov" trenutni fokus

Objavljeno:

Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, posle druge u nizu NBA MVP titule i naporne sezone u Denveru, trenutno odmora do početka nove sezone, a mnogi navijači se nadaju, i do okupljanja reprezentacije Srbije.

Slobodno vreme Nikola provodi u Somboru, ali i na proputovanju po Evropi gde učestvuje na kasačkim trkama. Tako se posle Švedske, Jokić našao u Bolonji, gde se fotografisao sa navijačima.

Kako prenose tamošnji mediji, srpski centar se našao na jednoj od trka, i to, na hipodromu, u danu kada se u Italiji slavi Dan republike. Jokić se fotografisao sa navijačima, a jedan od njih je postavio fotografiju na društvene mreže i otkrio deo "Džokerovih" NBA planova.

- Zdravo ljudi, moje ime je Lorenco i zajedno sa svoja dva prijatelja sam sreo Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Potpisao nam je dres i kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jedno MVP priznanje rekao nam je da je sledeće godine zainteresovan samo za osvajanje NBA titule – napisao je navijač.

Ako se Džamal Mari oporavi, ali i dovede dobro pojačanje, ni to neće biti nedostižno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.