I JA KONJA ZA TRKU IMAM: Jokić zvezda spektakla, Šveđani gledali kako se NBA MVP provozao dvokolicama! (VIDEO)
Nikola Jokić (desno), Foto: Printscreen/Twitter/@startsnabb

još da proba kao džokej

I JA KONJA ZA TRKU IMAM: Jokić zvezda spektakla, Šveđani gledali kako se NBA MVP provozao dvokolicama! (VIDEO)

Moj san je da se po završetku karijere vratim u Srbiju i postanem trener kasača - napomenuo je Nikola Jokić

Objavljeno:

Nikola Jokić je drugu NBA MVP titulu primio pred štalom svojih konja u Somboru, a i dalje dobar deo svog odmora posvećuje najvećoj strasti.

"Džoker" se sada nalazi u Stokholmu gde na hipodromu "Solvala" prisustvuje jednom od najvećih kasačkih događaja na svetu - Elitlopetu, koji je u zemlji "Tri krune" jedan od najvećih sportskih događaja uopšte.

Jokić je u prestonicu Švedske otputovao privatnim avionom sa ocem Branislavom i Vladimirom Pribićem, trenerom Jokićevih kasača iz štale "Drim kečer" iz Sombora.

Nikola nema konja tokom dvodnevnog spektakularnog kasačkog mitinga u Švedskoj, ali će zato u jednoj trci biti predstavnik srpskog odgoja Apinal Tap A.T.

- Moj san je da se po završetku karijere vratim u Srbiju i postanem trener kasača. Moja zemlja, nažalost, najgora je u Evropi u tom smislu i postoji samo 150 konja koji se takmiče, tako da je veoma teško krenuti u takmičenja u inostranstvu. Ali i dalje, mnogo se zabavljam - rekao je Jokić u Stokholmu, a prenosi ugledni švedski dnevnik "Aftonbladet".

Jokić će u Stokholmu u Elitlopetu navijati za grlo staro osam godina koje se zove Vrnisađe Grif, čiji je trener njegov prijatelj Đočiadoro, na čiji poziv je i otišao u Švedsku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.