Oprostila mu je PREVARU, njega su roditelji ODBACILI zbog NJE: Ljubavna priča Kobija Brajant i Vanese PARA SRCA!
Kobi Brajant, Foto: EPA/Larry W Smith

priča

Oprostila mu je PREVARU, njega su roditelji ODBACILI zbog NJE: Ljubavna priča Kobija Brajant i Vanese PARA SRCA!

U teškoj avionskoj nesreći pre dve godine poginuo je jedan od najboljih košarkaša u istoriji, Kobi Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka Đijana

Objavljeno:

Kada se najmanje nadala, supruga Kobija Brajanta, Vanesa je dobila loše vesti. Naime, 26. januara 2020. godine kao otrovna strela ju je pogodila vest da je ostala bez muža i ćerke.

Iza čuvene legendeLos Anđeles Lejkersa ostala je supruga i još tri ćerke, koje su kako je on to znao često da kaže, bile njegov najveći ponos.

Slavni košarkaš Kobi Brajant i njegova supruga Vanesa su se upoznali u novembru 1999. godine. On je tada imao samo 21 godinu, a ona jedva 17.

1 / 8 Foto: AP

Brajant je otišao na razgovor povodom snimanja svog debitantskog muzičkog albuma i u zgradi u kojoj je sastanak održan sreo mladu plesačicu Vanesu, koja je igrala u spotu hip-hop trija The Eastsidaz.

Par je vrlo brzo postao nerazdvojan, a svega šest meseci kasnije Kobi je zaprosio svoju devojku.

Ona je zbog veze sa sportskom superzvezdom izgubila važan deo života i odrastanja: budući da je još uvek bila srednjoškolka, Vanesa je bila prinuđena da propusti matursko veče i da školovanje završi vanredno zbog pažnje koju je privlačila. Ipak, par nije mario ni za šta - bilo im je jedino važno da budu zajedno.

Kako je svojevremeno ispričala jedna njena rođaka, košarkaš nije želeo da Vanesa potpiše predbračni ugovor „jer ju je previše voleo“.

LOMI TE, DOK TI NE POLOMI RUKU... Radmanović OTKRIO zašto je Kobi bio tako POSEBAN!

2001. godine par odlučuje da stane na ludi kamen, a na ceremoniji venčanja nisu bili njegovi roditelji. Kako su mediji svojevremeno pisali, venčanju nisu prisustvovali ni saigrači iz Lejkersa.

Njegov otac Džo i majka Pamela navodno su se protivili ovom braku iz više razloga - najviše zbog toga što se košarkaš ženi tako mlad i zbog toga što Vanesa nije Afroamerikanka. Zbog toga uopšte nisu komunicirali sa svojim sinom čak dve godine, sve dok par nije dobio svoju prvu ćerku.

Kobi
Kobifoto: Printscreen/YouTube/NBA Europe

Dve godine nakon venčanja dogodio se još jedan potres koji je pretio da uništi njihov odnos. Zaposlena u jednom hotelu u Koloradu optužila je Brajanta za silovanje 2003. godine, a košarkaš se na konferenciji za štampu pojavio u društvu supruge i pred celim svetom joj rekao:

NA AUKCIJI PRODAT KOBIJEV NAJSREĆNIJI DRES: A od sume vam neće biti dobro!

- Ti si moja kičma. Ti si moj blagoslov. Ti si deo mog srca. Ti si vazduh koji dišem. Ti si najjača osoba koju poznajem i žao mi je što moraš da se nosiš s ovim i što naša porodila prolazi kroz ovo.

Ipak, slavni košarkaš nije mogao da porekne da je imao odnose sa pomenutom radnicom u hotelu, ali je rekao da je sve bilo dobrovoljno. Slučaj je ubrzo odbačen, jer je tužilja odbila da svedoči.

Početkom 2005. godine, Vanesa je ponovo bila u drugom stanju, ali je doživela spontani pobačaj, a Kobi je tada izjavio da je za sve krivio sebe i stres koji je izvazvao svojoj supruzi.

Kobi Brajant, Vanesa Brajant
foto: Printscreen/Instagram

- Trebalo bi da gradimo svoju porodicu. Ali zbog moje greške, zbog ove teške godine, izgubili smo bebu - bio je iskren.

Nakon deset godina braka, Vanesa je 2011. podnela zahtev za razvod, da bi ubrzo potom sve iznenadili zaljubljenim osmesima i vešću da čekaju još jedno dete. Ono što je svima bilo neobično jeste što je par sam brinuo o svoje tri ćerke, jer nisu želeli da se bilo ko drugi meša o odrastanje i vaspitanje njihove dece.

U junu 2019. godine, par je bio neizmerno srećan jer su se kao roditelji ostvarili i četvrti put - ponovo su postali roditelji jedne devojčice, tako da su porodicu Brajant činile i Natalija, Đijana, Bjanka i Kapri, a košarkaš je otkrio da planiraju da i dalje šire klan Brajantovih jer Vanesa žudi za sinom.

TRENUTAK KADA JE DONČIĆ NAGAZIO NAVIJAČA! ISPOSTAVILO SE DA JE U PITANJU JEDAN OD NAJVEĆIH KOŠARKAŠA IKADA! (VIDEO)

- Mislim da ona želi sina više nego ja. Iskreno, meni se sviđa da budem roditelj naših devojčica. Nadam se da ću uspeti da joj ispunim želju - rekao je jednom prilikom Kobi kroz smeh.

Krajem 2019, sportista i žena njegovog života proslavili su 20 godina od svog prvog susreta.

Tada niko nije ni slutio da će se posle manje od godinu dana sve okrenuti naopako. Čuveni košarkaš i njegova ćerka poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a Vanesi je ostala večna praznina i bol za voljenim osobama koje ne može da vrati.

Espreso/Glossy


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.