RADONJIĆ SE OKREĆE SLEDEĆEM DUELU! Dao je zanimljivu šalu o uslovima za igru!
Dejan Radonjić, Foto: Espreso/Emilija Jovanović

izjava posle meča!

RADONJIĆ SE OKREĆE SLEDEĆEM DUELU! Dao je zanimljivu šalu o uslovima za igru!

Sami košarkaši jedva su uspevali da hodaju zbog klizavog parketa

Objavljeno: 00:11h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić apostrofirao je tokom konferencije za medije da su uslovi u trećem meču finala ABA lige protiv Partizana bili specifični!

Najviše zbog toga što je parket bio i te kako klizav, te su sami košarkaši jedva uspevali da hodaju.

- Pa, smatram da je u odnosu na prva dva duela ovaj meč nije bio tog kvaliteta, mislim da su prve dve utakmice bile dobre i bilo je puno toga za analizu. Večeras je sa moje strane to očekivano, jer se došlo u treći meč posle dva teška duela, na sve to, mislim da su bili zbog klizavog parketa bili specifični uslovi za igru za igrače, imali smo svoje šanse da dobijemo meč, okrećemo se sledećem duelu i želimo da odigramo bolje nego danas - rekao je Radonjić i dodao:

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

- Nadam se da ćemo svi zajedno na terenu imati manje klizav teren, ne pričamo o nekim košarkaškim stvarima, a sada da vežbamo neki napad na ledu možda i odbranu. Mislim da bi svi trebalo da se potrudimo da možemo da izađemo na parket i pokažemo koliko možemo u tom trenutku, pored umora, opterećenja od finala, to utiče na kvalitet igre, a pored toga može da bude i jako opasno.

Podsetimo, meč je u poslednjem minutu prekinut zato što su navijači Partizana pogodili jednog od sudija koje su odlučile da odu u svlačionicu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.