U ZVEZDI SPREMNI ZA TREĆU UTAKMICU FINALA! Koncentrisano i odgovorno do pobede i titule!
Dejan Radonjić, Foto: Starsport©

IZJAVA PRED MEČ!

U ZVEZDI SPREMNI ZA TREĆU UTAKMICU FINALA! Koncentrisano i odgovorno do pobede i titule!

Crveno-belima je potreban još jedan trijumf kako bi ponovo bili najbolji u regionalnom šampionatu

Objavljeno: 19:42h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa u trećem meču finala ABA lige protiv Partizana mora da bude čvrsta, koncentrisana i odgovorna na obe strane terena.

- Očekuje nas teška utakmica u sredu uveče, ovoga puta pred protivničkim navijačima. Želimo da odigramo još jedan dobar meč, za to je potrebno da budemo čvrsti, koncentrisani i odgovorni u oba pravca - rekao je Dejan Radonjić.

1 / 3 Foto: Starsport©

Košarkaši Zvezde gostuju u sredu Partizanu, u trećoj utakmici finala plej-ofa ABA lige. Finalna serija igra se na tri pobede, a crveno-belima je potreban još jedan trijumf pošto vode sa 2:0 u pobedama.

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da njegova ekipa u ovaj meč ulazi kao da nema prednost iz prve dve utakmice u kojima je bila domaćin.

- Serija se uslovno rečeno seli na teren rivala, u hali koju odlično poznajemo ali pred protivničkim navijačima. Ulazimo u ovaj meč kao da nemamo prednost sa željom da odigramo dobru utakmicu - izjavio je Branko Lazić.

Treća utakmica finala ABA lige igra se u sredu od 20.30 u hali "Aleksandar Nikolić". Ukoliko bude potrebno četvrti meč igraće se u petak od 18.30, dok je eventualni peti zakazan za ponedeljak u 20 časova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.