STIGLI PRVE VESTI O TEŽINI POVREDE MARKA GUDURIĆA: Hoće li Đorđević i Pešić imati razloga za brigu!
Marko Gudurić, Foto: Profimedia

SAD JE MALO JASNIJA SITUACIJA

STIGLI PRVE VESTI O TEŽINI POVREDE MARKA GUDURIĆA: Hoće li Đorđević i Pešić imati razloga za brigu!

Srpski košarkaš je najpre imao sudar sa Sinanom Gulerom, tokom kojeg je zadobio prvi udarac kolenom u koleno

Objavljeno: 14:32h

Senku na ubedljivu pobedu Fenerbahčea protiv Darušafake i plasman u finale turskog plej-ofa bacila je nezgodna povreda srpskog reprezentativca Marka Gudurića. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, bivši košarkaš Crvene zvezde i Memfis Grizlisa doživeo je kontuziju levog kolena. Biće pod monitoringom lekarskog osoblja kluba, ali prve prognoze su optimistične.

Bek istanbulskog kluba se loše prizemljio posle pokušaja zakucavanja i drugi put na utakmici se uhvatio za koleno. Napravio je bolnu grimasu i posle lekarske intervencije napustio teren. Iako nije izgledalo nimalo naivno, prve informacije ukazuju da Gudurićeva povreda nije ozbiljnije prirode.

Marko Gudurić
foto: Twitter/Eurohoops

Srpski košarkaš je najpre imao sudar sa Sinanom Gulerom, tokom kojeg je zadobio prvi udarac kolenom u koleno. Ipak, stisnuo je zube i vratio se na teren.

Dobre vesti za Aleksandra Đorđevića i selektora Srbije Svetislava Pešića koji će u junu okupiti reprezentativce pred mečeve u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (30. jun protiv Letonija, 2. jul protiv Belgije). Iako još nije poznato koliko će trajati oporavak, najvažnije je da je teža povreda izgleda izbegnuta.

(Espreso/Mozzart sport?


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.