ŽELJKO PRITEGAO TIM PRED DRUGI MEČ PROTIV ZVEZDE! Intenzitet i čvrstina moraju da budu na nivou finala!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

izjava pred utakmicu!

ŽELJKO PRITEGAO TIM PRED DRUGI MEČ PROTIV ZVEZDE! Intenzitet i čvrstina moraju da budu na nivou finala!

Kao i u prvom meču, crno-beli će biti gosti

Objavljeno: 16:08h

Nakon poraza u prvom meču finalne serije ABA lige, košarkaši Partizana se pripremaju za drugu utakmicu finalne serije.

Dan između dve utakmice finalne serije, crno-beli će iskoristiti za analizu i pripremu narednog duela sa Crvenom zvezdom koji je na programu u nedelju, 29.05. od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Kao i u prvom meču, crno-beli će biti gosti, a uoči sutrašnje utakmice, trener Partizana, Željko Obradović i bek Aleksa Avramović su izneli svoja očekivanja.

- Nova utakmica u seriji dolazi već sutra. Imamo danas trening i analizu svega što se sinoć dešavalo, pa ćemo učiniti sve što je u našoj moći da stvari koje nisu bile dobre ispravimo. Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču - poručio je Željko Obradović.

1 / 5 Foto: Marko Đoković

Aleksa Avramović je pred sutrašnji meč izjavio:

- Sutra je nova utakmica u kojoj moramo da damo sve od sebe kako ne bi ponavljali greške koje smo u seriji pravili. Takozvani prazan hod i period loše igre na početku drugog poluvremena smo skupo platili, baš kao što ćemo svaki put platiti ako takve stvari budemo ponavljali. Imamo jedan dan za predah, analizu i pripremu. Verujem da ćemo sutra na terenu izgledati mnogo bolje - naglasio je Avramović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.