LEBRON SE OGLASIO POVODOM JEZIVOG MASAKRA U OSNOVNOJ ŠKOLI: "Kada je nešto previše, previše je!"
LeBron Džejms sa gnevom priča o događaju, Foto: Profimedia

20 UČENIKA I 2 UČITELJA UBIJENO U PUCNJAVI

LEBRON SE OGLASIO POVODOM JEZIVOG MASAKRA U OSNOVNOJ ŠKOLI: "Kada je nešto previše, previše je!"

U Juvaldiju se dogodilo masovno ubistvo, jedan učenik je naime izvadio pištolj i poceo besciljno pucati iz njega, najbolji košarkas prozborio o tome.

Objavljeno:

Masakr u osnovnoj školi u Teksasu, gde je jedan osamnaestogodišnjak u pucnjavi ubio 20 učenika i dvoje učitelja, užasnuo je čitav svet. Na to su stigle reakcije i iz sporta, a posebno glasni su neki od najuticajnijih ljudi u NBA ligi.

Posle Stiva Kera, koji je na konferenciji kriknuo i napao senatore i Vašington, to je nastavila i najveća NBA zvezda današnjice, Lebron Džejms.

"KRALJ" DŽEJMS IMENOVAO NASLEDNIKA: Luka Dončić je moj omiljeni igrač!

On je u seriji tvitova, gde je podelio i Kerov govor na konferenciji istakao da nešto mora da se menja u Americi i zapitao se šta kao nacija to čine.

Posebno je aludirao na to da je u Teksasu smanjena granica da osobe koje napune 18 godina mogu da poseduju oružje.

- Moje saučešće i ljubav za porodice ubijenih i povređenih u Rob osnovnoj školi u Juvaldu u Teksasu. Kada je nešto previše, previše je! To su deca, a mi ih stalno dovodimo u opasnost. Ozbiljno, u ŠKOLI, gde treba valjda da bude najbezbednije! Promena jednostavno mora biti! Mora! Molim se nebesima za decu u školama ovih dana - poručio je Lebron na kraju se upitao: "Šta mi činimo kao nacija, čoveče?"

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.