ŠOK PRIZNANJE JOKIĆA! Šta se sve dešavalo u Somboru tokom predaje MVP nagrade!
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/youtube/NBA on TNT

NEVEROVATNA priča!

ŠOK PRIZNANJE JOKIĆA! Šta se sve dešavalo u Somboru tokom predaje MVP nagrade!

Glavni inicijatori da se sve održi u Srbiji bili su trener Majk Meloun i generalni menadžer Denvera Tim Koneli

Objavljeno: 18:37h

Delegacija Denver Nagetsa doputovala je u Sombor i uručila MVP nagradu Nikoli Jokiću sredinom maja.

Ta slika je obišla svet, a novinar Denver Posta, Majk Singer u svom novom tekstu otkriva detalje koji su prethodili poseti Nagetsa Jokiću.

Glavi inicijatori odlaska u Srbiju bili su trener Nagetsa Majk Meloun i generalni menadžer Denver Nagetsa Tim Koneli. Meloun je zajedno sa Konelijem zaključio da upravo njih dvojica moraju da lično uruče taj trofej Jokiću.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Rekao sam mu da nas dvojica moramo da mu damo taj trofej, Šta god treba da uradimo, hajde da odemo u Srbiju idamo mu tu nagradu - rekao je Meloun.

Pripreme su počele početkom maja. U ovom iznenađenju su pored Mlouna i Konelija učestvovali i Nikolin menadžer Miško Ražnatović, kao i njegova supruga Natalija. Jokićeva braća Strahinja i Nemanja dali su "odobrenje" za ovo, pošto nisu bili u Srbiji u tom trenutku. Generalni menadžer Denvera Tim Koneli naglasio je da to mora da se obavi u konjskoj štali.

Trofej koji je uručen Jokiću, težak 20 kilograma bio je "sumnjiv" na aerodromu, pa je u delegacija Nahetsa u odvojenoj prostoriji objasnila obezbeđenju o čemu se radi, da se ne bi privlačila pažnja. Kada su stigli u Beograd, krenuli su za Sombor. - Ovo je sjajno, na benzinskoj pumpi u Srbiji smo - rekao je Tim Koneli.

Došli su i do Sombora i za odmor su imali svega desetak minuta, jer je Nikola Jokić bio u blizini. Tamburaši su dočekali MVP-ja, a cela situacija bila je pomalo i dirljiva.

Usledila je mala žurka na Jokićevom imanju, pa je srpski košarkaš umalo zaboravio za uživo uključenje u program TNT televizije.

- Brate, pijan sam, ne mogu sad da radim intervju - rekao je Jokić kamermanu koji ga je podsetio na to.

Ipak, našli su način i Jokić je ispred štale uključen uživo u program gde je njegov domaćin bio Erni Džonson. Posle tog intervjua, Jokić je svoje goste morao da upozori na efekte koje izaziva rakija, koja se delegaciji Denvera svidela, sudeći po svemu ovome.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.