AMERI, OVO NISTE VIDELI: Jokiću MVP titula uručena pred štalom! Doterao KONJA pa primio pehar uz TAMBURAŠE! (VIDEO)
Nikola Jokić prima MVP nagradu, Foto: Printscreen/Twitter/@nuggets

ŠOU U SOMBORU

AMERI, OVO NISTE VIDELI: Jokiću MVP titula uručena pred štalom! Doterao KONJA pa primio pehar uz TAMBURAŠE! (VIDEO)

Veliku feštu pratili su zvuci tamburice i evergrin hit Zvonka Bogdana "Već odavno spremam svog mrkova", a nagradu je Jokiću uručio trener Denvera

Objavljeno: 09:25h

Srpski košarkaš Nikola Jokić, po drugi put u nizu, odabran je za MVP-ja NBA lige, a posebno iznenađenje priređeno mu je u rodnom Somboru, gde je u društvu prijatelja dobijo prestižnu nagradu.

Veliku feštu pratili su zvuci tamburice i evergrin hit Zvonka Bogdana "Već odavno spremam svog mrkova", pored menadžera Miška Ražnatovića i porodice, nagradu je Jokiću u štali uručio trener Denver Nagetsa Majk Meloun, uz pozdrave i poljupce.

Ono što je posebno zanimljivo, jer je komentar novinara sa TNT-a bio da je ovo prvi put u istoriji NBA lige da je ova prestižna nagrada uručena na ovakav način - u štali!

Jokić je doterao konja do pred štalu, a onda je skinuo kacigu i naočare i zaplakao.

Jokiću je uručen prigodni pehar za 75. godišnjicu NBA lige, pored trofeja NBA najkorisnijeg igrača, koji će mu biti uručen naknadno.

Komemorativni trofej, sastavljen od čvrste kristalne košarkaške lopte, sadrži 3D laserski urezan logotip NBA 75 i okačen u njegov centar.

Posle primanja trofeja, "Džoker" je dao izjavu kojom je pokazao da neće dozvoliti da ga novo dobijanje ovog priznanja poremeti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.