SUPRUGA KOŠARKAŠA OLIMPIJAKOSA ZAPALILA TRIBINE FAJNAL FORA: Ko da gleda utakmicu ako se ona SKIDA! (FOTO)
Foto: Printskrtin: Instagram/berilmckissic

BOMBA

SUPRUGA KOŠARKAŠA OLIMPIJAKOSA ZAPALILA TRIBINE FAJNAL FORA: Ko da gleda utakmicu ako se ona SKIDA! (FOTO)

Na tribinama će biti i Belen Mekkisik, supruga američkog košarkaša Šeka koji nastupa za Olimpijakos i u kog crveno-beli polažu velike nade

Objavljeno: 10:18h

Beograd će ove sedmice biti domaćin fajnal-fora Evrolige koji zvanično počinje u četvrtak od 18 časova utakmicom između Anadolu Efesa i Olimpijakosa!

Drugi par čine Real i Barselona, što znači da je tim iz Pireja u ovoj konstalaciji neka vrsta autsajdera. Ako tako uopšte može da se kaže. Međutim, nema sumnje da će imati najveću podršku kada su u pitanju navijači koji su u bratskim odnosima sa fanovima Crvene zvezde.

Na tribinama će biti i Belen Mekkisik, supruga američkog košarkaša Šeka koji nastupa za Olimpijakos i u kog crveno-beli polažu velike nade. Upravo za nju Grci kažu da je Mekkisikovo "gorivo" i "tajnmo oružje", a Belen se već "čekirala" iz glavnog grada Srbije.

Pred put u Beograd dala je i jedan zanimljiv intervju gde je otkrila kako su se ona i Šek upoznali, da ju je odmah po upoznavanju pitao koji broj prstena nosi, da bi je tri meseca kasnije i oženio. Takođe, otkrila je da ima 30 tetovaža na telu, kao i da će možda da se crta i posle Beograda.

1 / 4 Foto: Printskrtin: Instagram/berilmckissic

- Volim tetovaže, ali ne simbolizuju sve nešto. Ona na vratu je moje ime, na licu je datum rođenja, na ruci je tetovaža posvećena ocu. Na kraju sezone razmišljam da uradim još jednu. Zakazaću termin, ali mogu da napravim novu tetovažu ako uzmemo Evroligu u Beogradu - poručila je Belen koja se nada da bi njen suprug na svom prvom fajna-foru mogao do trofeja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.