SJAJAN GEST JOKIĆEVE PORODICE! Dres dvostrukog MVP-ja na aukciji za pomoć Somborcu!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

humanost na prvom mestu!

SJAJAN GEST JOKIĆEVE PORODICE! Dres dvostrukog MVP-ja na aukciji za pomoć Somborcu!

Član somborskog benda Peđa Maćuš je teško oboleo, a u pomoć mu je pritekla porodica Jokić

Objavljeno: 17:52h

Dres dvostrukom MVP-ja Nikole Jokića i oprema njegovih Denver Nagetsa ponuđeni su putem specijalizovanog portala "Limundo" na humanitarnoj aukciji za pomoć Peđi Maćušu, članu somborskog benda "Neozbiljni pesimisti".

Stvari za aukciju: potpisani dres sa brojem 15, dve majice, kačket i NBA čarape, poklonila je porodica Jokić, a oglasila ih je za prodaju maja79, korisnica "Limunda".

Klarinetista "Neozbiljnih pesimista" Peđa Maćuš (45) teško je oboleo, a pošto hemioterapije, koje su završene u januaru ove godine, nisu dale očekivane rezultate, lekari su saopštili da su sve mogućnosti za lečenje u Srbiji iscrpljene i da će pomoć morati da potraži van granica naše zemlje. Pronađena je klinika u Turskoj, na kojoj je za Peđino lečenje potrebno sedam miliona dinara, uz mogućnost da taj iznos bude još veći posle dodatnih pretraga, analiza i dijagnostike. Dosad je prikupljeno više od milion dinara.

Dres Nikole Jokića na aukciji
Dres Nikole Jokića na aukcijifoto: Printscreen/Limundo

Za dres, koji je Jokić potpisao, a označen je kao kolekcionarski primerak, početna cena je 65.010 dinara. Majica MILE HIGH CITY je ponuđena za 3.010 dinara, a majica All-Star iz zvanične NBA prodavnice za 4.000 dinara, kolika je i početna cena kačketa Denvera. Aukcija za čarape je krenula sa cenom od 1.000 dinara. Ponude uveliko pristižu i nema sumnje da će dres dvostrukog MVP NBA lige i oprema Denvera dostići mnogo više cene i olakšati lečenje popularnog somborskog muzičara.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.