NIJE DONČIĆ BIO X FAKTOR VEĆ KOBNA LEPOTICA: Superstar Finiksa je pod KLETVOM najpoznatijeg američkog klana!
Kendal Džener/Devin Buker, Foto: Profimedia, Instagram/kendalljenner

upecan

NIJE DONČIĆ BIO X FAKTOR VEĆ KOBNA LEPOTICA: Superstar Finiksa je pod KLETVOM najpoznatijeg američkog klana!

Američka rijaliti zvezda i influenserka navodno je privremeno raskinula s Bukom, baš pred meč odluke

Objavljeno:

Finiks Sansi su bili neprepoznatljivi u sedmom, odlučujućem meču polufinala Zapadne konferencije u plej-ofu NBA lige.

Mevsi su u majstorici ubedljivo savladali domaćina u Arizoni 123:90 i tako izborili plasman u finale Zapadne konferencije (4:3) u kojem će odmeriti snage sa Golden Stejt Voriorsima.

Imali su gosti iz Dalasa već na poluvremenu preko 30 poena prednosti. Iako se u prošlosti dešavalo da neke ekipe u plej-ofu nadoknade takav zaostatak, ovoga puta to nije bilo moguće.

Luka Dončić
foto: Profimedia

Sjajni Luka Dončić nije blistao u nekim mečevima ove serije i Meverikse su "održali" njegovi saigrači i pre svega nestvaran šut za tri poena, ali odlučujući meč je Slovenac završio sa 35 postignutih poena (12/19 šut iz igre), deset skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Imao je čak 27 poena na poluvremenu, a dve velike zvezde Finiksa, Kris Pol i Devin Buker u potpunosti su bili neprimetni i za celo prvo poluvreme nisu ubacili nijedan šut iz igre.

Buker, od kog se možda najviše očekivalo, ubacio je na kraju samo 11 poena, jedan više od veterana Pola, koji je ne tako davno eliminisao Nju Orleans sa rekordnih 14-14 u šestoj utakmici.

Luka Dončić, Devin Buker
foto: Profimedia

Niko ne može sa sigurnošću reći šta se dogodilo sa Bukerom i Polom, da li je to isključivo prouzrokovano dobrom odbranom Mevsa, mada američki mediji smatraju da je uveliko za ovaj potop Sunsa kriva Kendal Džener.

Američka rijaliti zvezda i influenserka navodno je privremeno raskinula s Bukom, baš pred meč odluke, a on je na parketu izgledao izgubljeno i dekoncentrisano.

Kendal i Devin su u vezi od leta 2010. a ozvaničili su je septembra 2021. Pre nekoliko dana su podelili zajedničku fotku, ali navodno su potom sporazumno raskinuli da bi se košarkaš koncentrisao na plej-of, ali to nije uspelo.

Kendal Džener, Devin Buker
foto: Profimedia

Lepotica Džener je polusestra Kim, Kloe i Kortni Kardašijan i zajedno čine "ozloglašeni" Kardašijan/Džener klan koji se proslavio učešćem u rijalitijima, ali i postao vrlo uticajan na sve sfere industrije zabave u SAD-u.

Navijači Sansa, ali i drugih timova, odmah posle utakmice su počeli ponovo da pominju "kletvu" ovog klana i da upozoravaju Bukera da raskine sa Kendal. Zašto? Pa, uvreženo je mišljenje da ove starlete izrazito negativno deluje na svoje partnere, a primera je stvarno dosta.

Nekada jedan od najboljih centara NBA lige, Lamar Odom, praktično je uništio svoju karijeru jer nije mogao da se oporavi od veze sa Kloe Kardašijan. Skot Disik je koristio narkotike dok se zabavljao sa Kortni, a najčuveniji je dramatični raskid repera Kanaje Vesta i Kim Kardašijan.

Teoretičari zavere su čak i pogibiju bar 10 ljudi na koncertu repera Trevisa Skota povezali sa "kletvom" Kardašijana jer je dve godine bio u burnoj vezi sa Kajli Džener, Kendalinom sestrom i još jednom članicom klana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.