NAJPRLJAVIJI IGRAČ NBA LIGE: "Jokić da šutne loptu NOGOM, ušla bi u koš!"
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

KO ZNA, ZNA

NAJPRLJAVIJI IGRAČ NBA LIGE: "Jokić da šutne loptu NOGOM, ušla bi u koš!"

Ja bih ga stavio i među šest najboljih centara svih vremena, morate to da uradite - dodao je plejmejker

Objavljeno:

Patrik Beverli rekao je da, kada igra protiv Nikole Jokića, ima osećaj da bi srpski košarkaš poentirao i nogom.

Beverli je bio gost u emisiji "NBA Today" na ESPN-u i zajedno sa Kendrikom Perkinsom komentarisao je odluku da se MVP titula drugu godinu zaredom dodeli Nikoli Jokiću.

Nikola Jokić
foto: Printscreen/Twitter/Ryan Greene

- Uradio je to u Zapadnoj konferenciji za koju smatram da je bolja. Kada primi loptu u reketu imam osećaj da bi ušla u koš i da je šutne nogom, i ozbiljan sam - rekao je jedan od "najprljavijih" igrača lige.

- Ja bih ga stavio i među šest najboljih centara svih vremena, morate to da uradite - dodao je plejmejker Minesote Timbervulvs.

Perkins, iako je glasao za Žoela Embida, pohvalno je pričao o Jokiću, iako je pre nekoliko dana na Tviteru napisao da je Kamerunac "opljačkan".

- Jesam (glasao sam za Embida), ali nemam ništa protiv Jokića. Srećan sam što centri preuzimaju NBA - rekao je Perkins, sam svojevremeno "petica".

- Pod jedan, on je jedan od najveštijih centara u istoriji NBA. Pod dva, važna je priča koja je iza vas. Draftovan u drugoj rundi. Plus nema neke atletske sposobnosti i da bi dominirao ovako, potrebno je mnogo drugih veština - dodao je Perkins.

Kendrik je zatim izjavio da je Jokić među petnaest najboljih centara u istoriji i zato se Beverli posle toga nadovezao i rekao da misli da je među najboljih šest, što je prilično veliko priznanje kada se pogleda lista centara.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.